Merhaba kizlar
1bucuk senelik evliyim kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz esimle sevgiliyken her sey o kadar guzeldi ki evlendim her sey tepetaklak oldu esim surekli beni kiskanmaya tek basima disari cikartmamaya benden suphe etmeye basladi annesi evimin icine karisiyodu surekli kendi anneme gitmemi istemiyolardi esim benden parasini sakladi para vermedi hastalandigim gunlerde umursamadi tartistigimiz zamanlarda 10gun benimle konusmadi hepsiyle tek basima mucadele ettim ise girdim kendi ayaklarimin ustunde durdum ama duzelen pek bisey olmadi gene tartistik annesinin yuzunden, Ramazanda esimin ablasini evime cagirsam mi cagirmasam mi diye dusunuyodum esime soyledim oda malzemen varsa cagir dedi bende bakicam bakalim dedim sonra bahar temizligi is guc derken yoruldum bu sene kimseyi cagirmayayim diye dusundum ama esim annesine soylemis anneside bir gun otururken gorumcemde vardi birden bana herkesin icinde gorumceni ne zaman cagircaksin bu hafta mi onumuzde ki hafta mi dedi ben tabi sasirdim yukari ciktigimda esimle tartistim boyle biseyi kesin olmadan neden soyledigi icin esim birdrn bana bagirinca gorumcem falan duydu ses duyuluyor cunku kaynanam yukari cikio bana kizdi neden kocamla tartisiyomusum falan biseyler dedi simdi esimle konusmuyoruz 1 hafta oldu isten geliyo annesine giriyo orda yemegini yiyo orda oturuyor sonra yukari cikiyo iceri gecip kapisini kapatiyo orda oturup yatiyo bende tek basima duruyorum artik hic dayanasim yok cok uzun oldu kusura bakmayin
Bosanmanin esigi...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bosanmanin esigi...