10 aylık bir ilişkim var ben 31 erkek arkadaşım 36 yaşında
Bana değer veridğini sevdiğini davranışlardan hissediyorum bende onu cok seviyorumm değer veriyorum ve yalan değil icimden ben bu adamla evlenmeyi cok istiyorum diye geciriyorum
Ama aramızda evlilik adına ciddi bir konuşma gecmedi birkac şaka yapıldı o kadar
Erkek arkadaşım mizac olarak sakin soğukkanlı ve hatta cekingen biri
İlişkimizin 3. Ayında ben sosyal medyaya benimle fotoğraf koymasını istedim cunku o zamanlar tam tanınıyordum ve niyetini anlayamıyordum bir gun tartıştık bu konudan ve resim koydu. Ardından da ben şuan evlilik duşunmuyorum birbirimizi daha tanımamız gerektiğini duşunuyorum dedi ben sana evlilik lafı etmedim ki ne alakası var dedim. Yanlış anlama beni asla evlilik duşunmem demedim ama herşeyin zamanında olacağı daha sağlam temelli bir ilişki istiyorum dedi bende oyle istiyorum o halde sorun yok dedim konu kapandı
Gecenlerde ben yurtdışına cılktım kısa sureli gitmeden once bana oralarda evlenme sakın dedi gulerek bende sen burda evlenirsen ben orda evlenirim elbet dedim, yok ben seni alayım olmaz mı dedi bende olur dedim guluştuk gectik
Ardından birkac hafta sonra sesini kız sesi gibi yapıp aşkım beni ne zaman ailenle tanıştırcaksın dedi bende dalga geciyor diye duşundum ve sinirlendim kız gibi konuşma dedim konu kapandı
Ben ikimizin resimlerinde oynuyordum gozluk takıp peruk falan yapıyordum birde yaşlı halimizi yaptım. O da arkadaşlarına gondermiş, arkadaşları demiş ki damla senle yaşlanmak istiyor mesajı vermiş sana bana oyle mi diye sordu bende şaka yapmışşar sana bir resim sadece dedim
Bu gereksiz şeyleri anlattım cunku evlilik adına konuşmalarımız bunlardan ibaret
Gecen ay darlandım baya cunku etrafımda herkes 6 ayda evlilik konuşmaya ailelerle tanışmaya planlar yapmaya başladı, sen beni seviyor musun bu ilişkiden beklentin ne tam olark dedim, seni oyaladığımı mu duşunuyorsun birbirimizi tanıyoruz seviyoruz dedi gecti konu yine
Ben benimle niyetin nedir diye acıktan soramıyroum sanki gururum inciniyor gibi olacak
Ama zamanımıda kaybetmek istemiyorum
Sizce 10 ay yeterli değil mi bazı şeyleri en azından konuşmak icin
Şuan babasının bir borcu piyasaya cıktı ailecek onu oduyorlar ama en azından niyetini neden cok net goremiyorum
Bu arada nişanlanıp ayrılmış eskiden daha temkinli kendince belki de ama sevmek de boyle bsy değil ki bence