4 senelik evliyim 1 kızım var eşimle ayrldk ailemin evdeyim tekrar barştk ama ev tutmak icin para brktrmeyi bekliyoruz. Neyse eşim işten cıktı beni aradı konuşuyorduk Komşumu gelmişti benle yaşıt gelini odaya girdi eşimde birşey dedi tel de ben de musait değilim komşu var o geldi dedim soyle benle konuştuğunu cıksın dedi bende sacmalama dedim herkes rezilliğini duymuş onla knştuğumuda soylemek istemedim bş ton soru soracaklar yani neyse. Ozaman iceri odaya git dedi canım misafir bırakılıp iceri odaya gidilir mi dedim telefonda elin orospusu icin bana bekle diyosun lan işten geldim ayakta senle konuşuyorum eve gidiyorum şu bu şerefsiz falan diye biton kufur etti kızda hepsini duydu. Sonra mesajdan yazma ağır kufur ederim sana bunun hesabını cok kotu soracam lan ağır odetecem bedelini falan dedi bende ruh hastası ısın sen misafir var diyorum beyin bedelini odetiypsun kendine gel rezil ediyosun beni herkese insanım diye geziyorsun bide yaptıklarına bak dedim sanada bundan sonra onlar sahip cıksın falan bidaha beni arama dedi bende ararsam adam değilim dedim vicdanınla seni başbaşa bırakıyorum falan demiş valla boşanıp kurtulucam oyle karar aldım siz olsanız napardınkz. Her zaman boyle yapıyor hakaret kufur istiyorki kimse olmasın bitek o olsun.