Merhaba ,
Konuyu ozet gecmek istiyorum. Sorunlu bir evliligim vardı. Cok surmeden ayrıldık devam eden davalarim var. Resmiyette ayriyim.

Şuan bir talibim var. Gorucu usulu ilk evliligimi de gorucu usulu yapmıştım ilkini de bu şahıs tanıştırmış ti. ( Sebep olduğunu mutlu olmami istediğini actığı yarayı kapatmak istediği icin boyle bir şey e kalkistigini soyledi )

Biz bir hafta sonu tanışmak icin geldiler babam kabul etmediği icin karşılamadı bile. Sonra gonlu oldu.

Bir hqfta sonra istemeye geldiler. Sebep işi Antalya da olduğu icin gitmesi gerwkiyor cok kısıtlı vakti var

İstemeden bir hqfta sonra Nisan oldu.

( Ben hicbirseyi acele yapmak istemiyorum dedikce hep bir bahane girdi araya ve boyle surup gidiyor.

Bu surec te konuşuyorduk ama normal bir konuşmaydı)

Martta Nişan oldu antalya ya gitti. Sonra hergun telwfonda kameralı normal konuşuyoruz.

İkinci bir evlilik yapmqk beni korkutuyor. Ya bunda da aynı şeyleri yasarsam diye .

Şuan calışıyorum ve calışmanın ayak ustunde durmanın vwrmis olduğu ozguven de var .

Ama korkularim bazen ağır basıyor ve evlenip ayrilmaktansa nisandan donmek daha kolay diyorum kendi kendime.

Nişanlım 37 yaşında yaşamış olduğu cevreye bakacak olursak ta herşeyi alttan almaya calışıyor biraz kendinden odun veriyor gibi konuşmaları felan cok samimi burcunu sormak isteyenlere terazi burcu .

Yapıcı davranmaya calisiyor surwkli sozler veriyor.
Uzakta olduğumuz icin bu imtihanimiz diyor

Bazen sorun uasadigimizda da ben seni bırakmam seni beden olum ayırır ama olmuyorsa zorla kafana silah dayatamam diyor.

Evlilik yapip yuva kirmak istiyorum .
Eşim beni sevgi gostersin beklentim bu diyor
Tek affedemeyecegim beni aldatması ve yalan soylemesi başka hicbirsey beni senden ayıramaz diyor ama guvenemiyorum.

Bu icimdeki tekrar ayrilik yasarmiyim korkusunu atamıyorum.

Tekrar sorumluluk almak ağır geliyor sanki

Şaşırdım şimdi ne yapacağımı

Kusur aramiyorum gormuyorum da ama sanki yapamayacağım gibi nisanlimi da kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Evlilik isteyip istemediğimi de bilmiyorum onumu gormeden savruluyor um

İcimi dokup rahatlamak istedim.

İki evlilik yapanlar fikir verebilir.

Kotu yapilan yorumlara cevap vermek istemiyorum yapılmasın da kimse kimseyi kirmasin.