Hayatımda biri var sayılır. Ondan yeterli ilgiyi goremiyorum. Mesela mesajlarıma en en iyi ihtimalle 10 dakika sonra cevap veriyor, genelde bir kac saat sonra cevap veriypr; akıcı bir şekilde sohbet edemiyoruz. Buluşunca da eh diyeyim ne iyi ne kotu. Eski sevgililerimde hissettiğim o heyecan, konusurkenki mutluluk olmuyor. Sanırım hevesimi kacıran da onda o hevesi gormemem. Butun bunlara rağmen ondan vazgecemiyorum. Konuşmadığımız donemler oldu ve o donemlerde icimde hep bir mutsuzluk hakimdi. Başkalarıyla duşununce kan beynime sıcrıyor sanki, başka insanlarla fotoğraflarını gorunce kotu oluyorum eğer konuşmuyosak; onlarla yakın olur diye.
Hayatıma daha once de bircok erkek girdi; ve ben sevsem bile mantıken olmuyorsa rahatlıkla bırakabildim uzulsem de gececeğini biliyordum. Silmek kolaydı ama bu kişiyi silemiyorum ki daha sevgili bile değiliz. Hep bir yanım sanki benim icin en doğru kişi oymuş gibi diyor.
Sizce bunların sebebi ne olabilir? Bu anlattıklarım sizde hangi duşunceyi uyandırdı?
Hayatımda ilk defa icimde sevgisinin sıcaklığını hissetmediğim birinden kopamıyorum ve belki nedenini cozersem kopabilirim.
Ne hissettiğimi anlamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne hissettiğimi anlamıyorum