araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dugunumuz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim surekli bir seylere kusen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir kus ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kucuk bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yukselttim nede kufur ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dugun organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden boyle sinirli konusuyorsun benimle boyle konusamazsin" diye kustu! 1 haftadir kus

Iki gun ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi soyledim yuzume kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kucuk de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sozuyle hareket eden biri o yuzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tukenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkur ederim
Guncelleme:
Arkadaslar 1 hafta gecti aramadi ben aradim bugun belki kusmesinin sacma oldugunu anlamistir diye umit etmistim ama hala cok sinirliydi nefret doluydu sen benimle nasil oyle sinirli sinirli konusursun dedi. Ozur dilemedin bile benden dedi. Bende " Ben sana saymadim sovmedim sesimi yukseltmedin ne icin ozur dileyimki "dedim.Sende niye hemen kusuyorsun dedim bu kusulecek sey degil.
O da:
Kimse benimle oyle konusamaz. Ben ne zaman neye nekadar kusecegime kendim karar veririm. Neye kusecegimi senmi belirleyeceksin. Kitabimda yazani yaparim dedi. Ne kitabiysa artik kusmenin sanati kitabimi bilmiyorum. Herneyse cok kotu gecti konusma bende biz anlasamiyoruz devam etmenin bir anlami yok dedim meger kendisi 1 hafta onceden bile aynisini dusunuyormus. Sen bana ne yapip yapmayacagimi soyleyemezsin dedi. Halbuki onu yapan aslinda annesi babasi sanirim sinirini benden cikariyor. Hala sokdayim tam anlayamadim olup bitenleri icim aciyor bir yandan salakligima sasip kaliyorum bu adam hic sevmemis ben ne kadar salakmisim diye. Daha annemlerede soylemedim yoksa annemde ustume gelecek. Umarim dogru olani yapmisimdir umarim pisman olmam.