Merhaba,
Eşimle cok zor bir surecten gectik kısa bir sure once. 2,5 - 3 senelik evliyiz. Cocuğumuz yok.
Eşimin kotu ozelliği, kotu alışkanlıkları yok. Ama evliliğin basindan beri beni bazı konularda cok kontrol altında tutmaya calıştı. Mesela onun istediği bir şeyi yapmazsam, benimle iletişimini birkac gun kesti. Mesela ailesi konusunda beni cok darladi. Ve biz o kadar kavga ettik ki bu konulardan ben icten ice esime karşı soğudum, onceki konumda bahsettiğim gibi artık onun her şeyi gozume batar oldu.
Sonra eşim benim icin adımlar attı, beni duşunduğunu hissettirdi, gercekten romantik davrandı, eski tavırları gitti, benim onceliğim olduğunu hissettirdi. Ben adım atamadım ona, ama uzman yardımı aldım bir yandan, evliliğin başlarında bu tur catışmaların olabileceğini anladım ve esime yavaş yavaş ısınmaya başladım tekrar. Tam birkac gunden beri tekrar mutluydum ki bir arkadaşımla telefonda cok ama cok onemli bir konu konuşurken acmadım diye bugun de o benim telefonumu acmadı. Acınca da tribini esirgemedi.
Guya bana kendince "bak sen her zaman oncelik olamazsın, sen de aynı şeyi yapıyorsun" mesajı veriyor. Sorun şu ki ben onun boyle hallerine kizmamistim, onun hayatına "her" aşamada geri olmaktan bıkmıştım.
Şimdi onun beni buradan vurması bana korkunc geliyor. Daha yeni ısınmıştım ya, o kadar kızgınım ki. O kadar ondan daha da uzaklaştım ki! Ofke doluyum...
Eşimin her şeyi kontrol altında tutmak istemesi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin her şeyi kontrol altında tutmak istemesi