Kizlar merhaba. Benim iki cocuğum var. Biri 5 yaşında diğeri 4.5 aylik. Eşim her hafta pazartesileri maca gidiyor bir grupla. Cumalari ise baska bir grupla 2 hafta bir gene maca gidiyor. Bunların ustune bir de balık tutma sevdasi cıktı başıma. Gecen haftasonu tekne ile gideceklerdi ama firtina cıktığı icin gidemediler bunun yerine sabahtan akşama kadar piknik yaptilar.
Bu hafta da plan yapmışlar tekne ile cıkmak icin. Yalnız ben perşembe gecesi ateşledim. Dun doktora gittim ve bademciklerim iltihaplanmış kendime hala tam anlamiyla gelebilmiş değilim. Buyuk cocuğum da ateşlendi ki hala ateşi yukseliyor ve insallah cikmaz ama sanirim bebişte rahatsizlanacak. Demin ateşi 37.2 idi.
Eşim bunları goruyor olmasina rağmen acaba gitmesem mi dedi. Yani aklı hala gitmekte. Ben de o anki saflikla sen gideceksen beni annemgile gotur hem ben rahatsizim hem ikisi rahatsizlanirsa tek başıma bakamam dedim. Asil amacim vazgecmesini sağlamaktı ama hadi seni gotureyim dedi. Ve cok bozuldum bu duruma. Ucumuz hastayken gidecekmisin gercekten dedim. Konuşmadı durdu sadece.
Ya ben cok mu abartıyorum ki bence abartmıyorum o mu cok gamsız bilemiyorum. Bir tarafım plan yapmışlar birak gitsin diyor, diger tarafim biz bu haldeyken nasil gider,bunu nasil teklif eder, hadi gitti diyelim akli bizde kalmaz mi diyor? Sizce gitmemesini istemek bencillik mi oluyor, yoksa onun yaptığımı bencillik?