28 yasindayim.29 olmak uzereyim ..3 sene once nisan bozdum.Sevildigimi sandim oysa hic sevilmemisim.Ailemden ayriyim yillardir.Zaten onlardan da sevgi goremedim.Seviyorlardi ama gostermiyorlardı. Daha onceki konumda annemle ilgili konularimi okuyanlar bilir.sukurler olsun varliklarina yine de.Yalnizim ama mutluyum.Kendimi insan olarak sadece ben seviyorum.Arkadaslarim var tabiki ama artik duygusal bir iliski istiyorum. Ve de gercekten sevilmek..Asik olmak istiyorjm.Ama yok..olmuyor..Birinden hoslaniyorum karsilik goremiyorum.biri beni beğeniyor ama benim ilgimi cekmiyor.
Biraz da kiloluyum. Balik etlinin bir tik uzeri. Yemek yemeyi seviyorum o da beni.. Ama hosuma gitmiyor bu durum
Veremiyorum da kilolarimi.diywt yapmaya calisiyorum ama yemek yemeyince mutsuz oluyorum. ozguvenimi de dusuruyor bu durum haliyle.Depresyondaydim uzun bir sure iyiyim simdi cok sukur.Agir bir donem gecirdim.ama kalintilari hala var.
Bazi bayanlara bakiyorum.Gipta ediyorum.seviyor ve seviliyorlar.sonra kendime bakoyorum.Neyim eksik diyorum.
Beni gercekten seven olmadi su ana kadar.Sevgilim oldu,gorustuklerim oldu ,nisanlandim ama hic biri beni gercekten sevmedi.Sanirim aska inancimi kaybediyorum.
Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Cıkmaz..
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Cıkmaz..