Merhaba arkadaşlar, sorunum anneyle ilgili. Ne zaman başım ağrıyıp da uzanıyor olsam bu aklıma geliyor. Bu olayı birine yuz yuze ya da bir doktora anlatmaya utanırım, anlatamam. Annem uvey gibi, şu an zaten goruşmuyorum. Cocukken olan bir olay. İlkokul yaşlarındayım 3'e belki anca gidiyorum. Cocukken bir keresinde teyzemler İstanbul'dan gelmişti Buyuk anneannenin evindeydik, teyzem, diğer kucuk teyzem, buyuk teyzemin cocukları anne, hepsi bir odada toplanmış bişeyler konuşuyordu. Ben de onların yanına gitmek istedim. Beni kesinlikle yanlarına almadı anne. Orada konuşuyorlar guluşuyorlar.. Teyzemin cocukları da var herkes orada Ben dışardayım ve iceri alınmıyordum.. Sonra meraktan kapıyı dinledim. Cuma gun mu cumartesi gun mu gununu tam bilmiyorum o gun ananenine evinde toplanalım dediler. Ben de o gun iceri alınmadım ya, onların yanlarında olmak icin, o bahsettikleri gun okuldan ya da dershaneden cıkıp kimseye haber etmeden ananemin evine gitmeye başladım.. Mesafe de az bir mesafe değil hem de kış karlar var her yerde. Ama yolu cok iyi biliyorum. Beni oyle iceir almadığı icin ben de beni cağırmadınız diye gitmek istedim sanırım. Sonra ananenine evine gittim zili calıyoum kimse yok.. Caldım caldım yoklar.. Eve donuyorum.. Artık annem nerden duyduysa ben yolda bizi komşuyu gormuştğm yanlış hatırlamıyorsam o mu soyledi nerden oğrendiyse ben eve donerken beni gordu. Senin burada ne işin var niye gittin bile demeden kafamın tepesine yumruklar atmaya başladı. Bir değil iki değil.. Yolda yuruyoruz yumruk atıyor ben kardan kayıp yere duşuyorum. Etraftan gorecekler diye utanıyor arada duruyor..
Eve geldik ben uzandım. Başımın tepesinde acı vardı.. Şu an başımın tepesinde duzluk var biraz. Allah mı oyle yarattı bu olaydan mı bilmiyorum. Ben başıma oyle vurulduğu icin zeka sorunum olsa şu an yuksek lisanstayım buraya kadar da gelemezdim. Ama Allah'tan bana ne yaptıysa ona da versin diyorum. Yeni doğmuşum beni emzirmek istememiş. Cocukken ciş kacırınca dizime kibrit bastı. İzi duruyor..
Şİmdi ben bunları kime nasıl anlatayım? Ne yapsınlar da bunun acısı gecsin arkadaşlar..
Ben bu derdimi kime anlatayım?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben bu derdimi kime anlatayım?