Neden bu kaynanalar boyle
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Neden bu kaynanalar boyle
-
03-10-2022, 00:26:06Kızlar ben 1.5 senelik evliyim ve tesetturlu bir bayanım cok aşırı bi kapalı değilim kısa tunikler ve dar şeyler giyerim yani eşim tarzını beğendiği icin evlendiğin zaman da degistirmedim oyle kaldım. Ve kaynanam surekli mudahele ediyor herkesin yanında surekli dile getiriyor beni artık cok rahatsız ediyor eşim her konu acildigin da onlara kiziyor ben onun kocasıyım ve benden başka kimse ona karışamaz diyor. O an kimse ağzını acıp tek kelime etmiyor. Bugun iftara beraberdik yine kaynımın ve gorumcelerimin yanında aynı konuyu actı ve bende sinirle kalktım benim bir kocam var ve ben sadece onun istediği şeyleri yaparım herkes yerini ve haddini bilsin dedim. Ve bu arada bir eltim var oda tesetturlu ama benden daha acık giyiniyor ona hic mudahele etmez hatta cok guzel olmuşsun kızım der bunu da yuzune vurdugum zaman ben onu misafir gibi el gibi goruyorum ama seni kızım gibi gorduğum icin oyle mudahele ediyorum diyir sizce biyle bisey olabilir mi yada kaynim onlara para yardımı yaptığı icin eltime mudahele etm8yor olabilir mi