Yine en son konumdaki şahıs. Surekli gec cevap veriyor ve sadece bundan dolayı hayatında başkası olduğunu duşunmem sacma mı sizce? Hani gunaydın denir işe gidiyorum denir ben de tamam derim işi varken konuşmayız bunda sorun yok ama hicbir şey demeden gun boyu ara ara yazması ve bazen tam konuşmanın ortasında gidip 10 15 dakika bazen 1 saat kaybolması garip değil mi sizce?
Ornek vereyim
Dun gece 22.00 gibi yazmıs ben de 23.00 gibi gorup cevap verdim. Anında mesajıma dondu. Ben de direkt cevap verdim. Sonra 25 dakika boyunca yazmadı.
Bu sabah 8.00 gibi gunaydın yazmıs 9 gibi uyanıp cevap verdim 25 dakika sonra yazdı o da. Yazdığı gibi gorup cevap verdim. Bana 1 saat sonra dondu biraz konuşabildik. Sonra yine bir şey demeden konuşmanın ortasında cevap vermedi saatlerce.
Dun ve bugun evdeydi bildiğim kadarıyla.
Sizce ben mi abartıyorum? Ona soylediğimde paranoyaklık yapıyosun diyor, konustugumuz vakitlerde sevgisini daha cok gostermeye başladı; bu soylediğim konu dışında dediğim şeyleri dikkate alıyor. her gec kalmasında yok birinde arkadaşının doğum gununu kutlamış birinde telefonu calmış bişeyler diyor sorarsam ama her gun surekli mesaj yazıp kacması arada yarım saat bi saat denk gelip konusabilmemiz garip mi yoksa ben mi abartıyorum?
Sizin sevgilileriniz nasıl?
Bende mi sorun var onda mı cozemiyorum