Selam kızlar
Daha once bi konumda yurtdisindan turkiyeye kesin donuş yapacağımdan bahsetmiştim. Su an bulunduğumuz ulkede 3 yıldır erkek arkadaşımla yaşıyorum annemin haberi var, babam da biliyor ama bilmiyormus gibi yapıyor yani bu konu uzerine konuşmadık ve bugune kadar da hic bir sorun cıkmamıştı ta ki gecen gun annem beni arayana kadar. Kısaca ozetlemek gerekirse "orada istediğin gibi yaşadın ozgurdun buraya geldiğinde oyle olacağını bekleme, milletin arkamızdan konuşmasını istemiyorum buraya geldiğinde birlikte yaşamak gibi bi planınız olmasın elalemi konuşturma, evlenmeden oyle bir şeyi kabul edemeyiz baban da ben de" acıkcası cok şaşırdım cunku bu onu rahatsız ettiği icin değil sadece elalem ne der duşuncesiyle boyle bi sey soyledi ki kendisi erkek arkadaşımı cok da sever. Yani 3 senedir sorun yoktu şimdi sorun oldu. Erkek arkadaşıma soylediğimde inanmadı bile bana merak etme ikna ederiz falan deyip duruyor Turkiyede işler nasıl yuruyor bilmediği icin. Daha once 2 ayrı sefer evlenmek istediğini soylemişti yine benim donme muhabbetim olduğunda, ben erken diye istemedim ki hala cok erken olduğunu duşunuyorum. Bu sefer annemler boyle boyle diyor evlenmeden aynı evde yaşayamazsın diyorlar dediğimde evlenme konusunu bile acmadı, sorduğumda sen zaten istemiyorsun deyip konuyu kapattı ben de ustelemedim, kendim de zaten cok kararsızım bu konuda. Asıl istedigim annemlerin ikna olması ama cok kesin konuştu nasıl ikna ederim bilemiyorum. İkimizin iki ayrı ev acması da bir secenek ama ben cok sıcak bakmıyorum hem maddi olarak boşuna zorlanicaz iki ev kirası, eşyası artı kopeğin masrafları hem de onun dilini vs bilmediği bi ulkede kendi başına yasamasi cok sacma olur ve sıkılır diye duşunuyorum. O da bana surekli donme işini sen cıkardın burada ne guzel yaşıyorduk deyip duruyor ama ben boyle olacağını hic tahmin etmemiştim. İşin icinden cıkamadım fikirlerinizi bekliyorum