Merhabalar,
Daha once bir evlilik yaptım 3 sene oldu boşanalı...bu 3 sene icinde yeni insanlarla tanıştım fakat tam olarak hayatıma sokamadım kimseyi...Yaklaşık 1 sene once biriyle tanıştım ve hala beraberiz ciddi duşunuyoruz ailelerle tanıştık ailelerimiz tanıştı.İlk tanıştığımızda bodrumda calışıyordu bir iş adamının ozel korumalığını yapıyprdu. İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat calışmıyor.Sabıkası var diye beni her yer işe almaz diyor.Arabamı satıcam iş kurucam diyor ancak onu da satamıyor.Birkac aydır bende maddi olarak destek olamıyorum.Ailem hani evlenecektiniz niye adım atmıyorsunuz bu adam sorumsuz diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Beni sevdiğini duşunuyorum.Bende onu seviyorum.Samimiyetine guveniyorum.Ama biraz sorumsuzca davranıyor gibi geliyor.Bu arada ben calışıyorum işim kariyerim var kendi ayaklarım uzerinde durabiliyorum ancak o işsiz geziyor.Ne duşuneceğimi bilemedim.Tavsiyelerinizi sunarsanız cok memnun olurum.
Şimdiden teşekkur ediyorum.