Kızlar onceki konumda bahsettiğim bana acılan benim sessiz kaldığım biri vardı. Once cok ilgilenip sonra geri cekildi ben adım atmayınca da bana ben taktik yaptım ama maşallah sen bana hic adım atmadın ben de artık adım atmayacağım diye trip attı. İletişimimiz hep triple. Yoruldum birazcık. Halbuki trip olmasa ilerleyeceğiz belki.

Ben de uzerine gidiyorum şakalarımla bazen ama kırılmıyor sanıyordum. Dun bana kırılmış. Ona sordum kırıldın mı diye kısa kısa sallamaz cevaplar. Hayır kırılmadım dedi. O sırada ortak arkadaşımızla konuşuyordum. Onun dediğine gore bu cocuk cok duygusal ama belli etmiyor. Gonlunu al bence dedi hatta.Ağzını aramış bana kırıldığını soylemiş ona. Ama onla daha eski arkadaşlar, bu cocuk alınmış rolu mu yapıyor alındı mı bilmiyorum ki.
Arayacağım seni musaitsen dedim. Arama konuşmak istemiyorum dedi. Dun de bana bakışlarını yakaladım ama normalde kacırmazdı dun kacırdı ben gorunce.
Bugun arama deyince ben de tavrının hoş olmadığını soyledim once mavi tikte bıraktı sonra yine ortak arkadaşla konuştuğum sırada yazdı. Bir şey demedim konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili dedi.
Kabasın. Ben sana kızdığımda bile dinledim seni deyince de konuşmak isteyen arar mesaj atmaz ben oyle yapıyorum dedi. Acmazsan kırılırım diye dedim. Neyse sonra konuşalım lutfen şu an konuşmak istemiyorum dedi. Ben de cevap yazmadım.

Bahsi gecen arkadaşımla akşam iftara gidecektik onu da cağırmak istedi ben de ben sormam sen sor dedim akşam işim var başka yere davetliyim başka zaman demiş.
Şimdi soracağım şey şu. Kırıldı diye sevinmeli miyim değer veriyor en azından gibi duşunup. Yoksa yine mi strateji? Benim ilgimi kıskandırarak alabildiğini itiraf etti cunku 2 gun once. Başka turlu tepki vermediğimi soyledi. Ne yapayım akşam arayıp gonlunu alayım mı ? Yoksa kendi mi bilir?