Uzun suredir konu acmiyordum boşanınca o kişiden dertlerin buyuk bir kısmında bitmişti cunku cok şukur... Şimdi icimde yuzlesmek istemediğim bir sıkıntı var başlıkta belirtilen....yasadiklarimin hepsi cocukluk anılarımdan itibaren birikti ve annecim babacim diye sarılan onları seven ben artık yok..aksine her yuzlerini gorduklerimde hic sevmiyorum sizi diye icimden geciriyorum...bu kotu bir şey biliyorum ama elimde değil inanın herşeyi unutup sevmek istiyorum uzun surede cabaladim ama yok unutamıyorum bana yasattiklarini...eski eşi bosadim gitti ama anne baba kardeş bosanmaz ki....ruyamda babamın olduğunu gorduğumde dunyam başıma yıkıldı cok ağladım sevmiyorum denilemez belki ama gıcık oluyorum yuzlerine bakmak istemiyorum..her baktığımda bana yasattiklari kotu şeyler geliyor aklıma...ben eskiden baya saf biriydim ..annem parmağında oynatiyordu beni, babamı oynattıgi gibi..şimdi herkesin gercek yuzunu gorebiliyorum bu yuzden hepsine gıcık oluyorum..hatta en cok anneme bu duygu... İcimdeki bu kini nasıl sondurebilirim izleyeceğim videolar vs varmı sevmek istiyorum bu derken cok zorlanıyorum ve aslında hic sevmek gelmiyor icimden....ne yapicam bilmiyorum hic sevmiyorum o kadını diyelim geliyor oyle bir duygu var icimde nasıl bas edicem bununla bilmiyorum..bu duygu ne zaman acığa cıktı derseniz...boşanma surecinde hic yanımda olmadılar tam tersi bana kostek oldular herşeyi o ruh haliyle kendin hallettim..ustelik bosandigima dahi uzulemedim ailemle uğraşmaktan şimdi hepsini hayatımdan silesim geliyor ...

Dip not: misal ornek evlilik ve nişanlılık hayatım boyunca bosandigim ksiiyi kotuleyen cirkin diyen kadın ...boşandıktan sonra yakışıklı cocuktu demeye başladı..ustelik o yakışıklı dediği kisi asla yakışıklı değil ve de kendisine cok saygısızlık etmiş hakaret etmiş biri olduğu halde..bu basit bir ornek işte her seyi yazamıyor insan