Merhaba hanımlar aslında onerilerinizi yorumlarınızı almayı istediğim bi konu bu.Şoyle ki ben Ankara'lıyım eşim İstanbul evlenince İstanbul'a geldim.2 yıldır burada yaşıyoruz amma velakin hic sevmedim ve toparlayamadık kendimizi hem maddi hem manevi.Şuan oturduğumuz ev babasının aralarındaki tartışmadan oturu taşınmak istiyoruz farklı bi şehire ama nereye bilemiyoruz.

Kafamızdaki alternatifler iş bulma yonunden Ankara Sincan(ama ben bu konuda pek ılımlı değilim).Diğer secenek Bursa İnegol burada eşimin akrabaları var iş konusunda cok rahat ederiz diyor eşim ama yanlış anlaşılmasın bana cok kucuk koy gibi geliyor orası.Ben Bursa'nın merkezinde oturalım diyorum iş bulamazmışız İstanbul'dan farkı yokmuş trafiği yaşam pahalılığı kiralar cok zormuş.İstanbul Anadolu yakası diyorum eşim pek sıcak bakmıyor bunada.

Anlayacağınız kararsızlıktan hic bişey yapamıyoruz ve bi an once karar vermemiz gerekiyor.Eşim bilgi işlemci zaten burada şuan calışmıyor.Ben gıda teknikeriyim ben nereye gidersem gidiyim sekreterlik filan gibi işler bakmak zorundayım.
Sizce hangi şehirde yaşanılır kiraları ucuzdur, iş kolay bulunur, şehir guzeldir.Yada bu soylediğim alternatifleri bilenleriniz nasıl değerlendirir gercekten farklı fikirlere ihtiyacım var.Cok sevinirim yardımcı olursanız.