Merhaba hanımlar, iyi akşamlar. Danışmak istediğim bir konu var.
Eski iş yerimde sevdiğim, değer verdiğim bir iş arkadaşım vardı ismi Betul olsun... Betul ile zamanında hem iş hem de ozel hayattaki sıkıntılarda birbirimize destek olmuştuk. Bir donem dost bile olduğumuzu duşundum acıkcası. Sonrasında işin verdiği stresle beraber biraz uzaklaştık. Bir donem ben pek iyi değildim, benimle ilgilenmek istedi ama psikolojim cok da musait değildi. Gel zaman git zaman ben o işten ayrıldım. Sonra Betul ile koptuk tabii. Ayrıldıktan uc hafta sonra, Betul nedenini bilmediğim bir şekilde beni instagramdan engelledi. Bakın aramızda hicbir ters ya da normal bir konuşma, iletişim vs olmamışken bunu nicin yaptı anlamadım.
Uzatmayalım, eski iş yerim şu an batmak uzere ve bu arkadaş da işten ayrılmış. Bundan sadece iki ay once ayrı eve taşınmıştı ve borcun harcın icine girmişti. Hanımlar, dedim ya birbirimize destek olduk diye. Ben ona maddi destekte bile bulunmuştum, belki soylemek pek hoş değil ama icimden geldi ve yaptım.. Şimdi sizce betul'e bir mesaj atıp icimden gecenleri soylesem mi, ne dersiniz? Yani nasıl desem, ben senin hep yanındayım, bir ihtiyacın olursa beni ne zaman istersen ara, senin icin her şey guzel olsun, yapabileceğim bişey var mı? Gibisinden, manevi bir destek hissettirmek amaclı boyle bişeyler yazsam mı?
Siz olsanız yapar mıydınız?
Buna gerek var mı? Kopmuş sayılırız cunku ama sektor, iş hayatı kucuk. Herkesin herkese ihtiyacı olabilir. Duşuncelerinize değer veriyorum.
Mesaj atma ikilemi, bu kez konu farklı
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Mesaj atma ikilemi, bu kez konu farklı