Ablalarım şimdi ozetle konumu anlatayım zira ellerim tittrmekten yazabilir miyim bilmiyorum
Ben 6 yıllık evliyim tup bebekle 1 oğlum oldu. Evlendiğimizn ilk yıllarından itibaren eşimi başka kadınların fotografıma bakarken yahut başka şekillerde yakalıyorum ama tam emin olamıyordun 3. Yılımızda cocuk icin tedavı gorurken Bi kadınla yazılmasını gordum sahur vaktinde bağırdım cağırdım ağladım ve en sonunda olaylı Bi şekilde affettim.
Spnrasında işyerinden Bi arkadaşının karısıyla konuştuğunu anladım onu nasıl cozdum şuan hic hatırlamıyorum ama yeminler ediyor yok oyle birşey diye ama eminim var yani neyse arada yine şuphelerim oluyor bunlar ondanda kaynaklı oluyor gizli gizli mesajlaşmalat felan her neyse.
Dun Bi numara gordum watsaptan kayıtlı isim yok şuphelendim aradım ozelden ozele kapalı numarası kardeşime verdim erkek kardeşime o aradı ve konuşmuş bana birşey soylemek istemedi başta.
Sonra anlattı abla bu kadın işyerinden arkadaşının karısıymış senin arttığını biliyormuş benim takıntılı olduğumu soylemiş adı soylemiş kardeşime ve kocamla aramda birşey olmadığını soylemiş şimdi bu kadın carşaflı ve dışarıya alakası olmuyor gibi gorunen Bi kadın bu ayrıntıyı yorumlar icin soyluyorum eşimin onceden anlattığına gore bu kadın eşimin işyerini arayıp kocasıyla ilgili bireyler sormuş sadece o kadarmış konuşmaları.
Eşim su an kadını oğrendiğimi bilmiyor yada ben oyle zannediyorum kadın soylemediyse eğer. Ablalarım Allah rızası icin bana Bi fikir verin ben eşimi zeytinyağı olmamaktan nasıl cevirebilirim ailesine nasıl rezil edebilirim kadın Ayşebeni arasın konuşalım demiş kadına ne soracam ne konuşayım Bi şeyler soyleyin Allah rızası icin beynim durmuş vaziyette
Aklıma sadece kadınla konuştuklarımız telefona kaydetmek ve annesinin yanında acıp dinletmek geliyor