Ben haliyle ilk cok sinirlendim ama hicbir şekilde bir şey yazmadım onu stalkladığımı anlasın istemedim. Arkadaşı altına şey yazmış stalker anladı bile hahaha demiş. O an anladım tweetin bana olduğunu ilk yarım saat sessiz kaldım sonra kız tweeti kaldırdı aynı şeyleri arkadaşıyla bi daha yaptılar. Ben sadece şoyle bir tweet attım.
Aynı şeyi silip bir daha niye atıyorsunuz, bir şeyi de eksiksiz yapın.
Tabi onu etiketlemedim, yazmadım. Arkadaşı hemen benim tweetimin altına sen hayırdır? yazdı. Yani attıkları ilk tweet banaymış. Sen hayırdır falan dedim gayet kibarca. Bu tweet kime acıkca konuş dedi. Ben de dedim ben gayet acık konuşuyorum. Anlamışsındır dedim. Kızı engellemiştim. Engeli kaldır konuşun dedi. Kaldırmama gerek yok dedim. O zaman dm'ye bekliyorum dedi. Ben de konuşmak istiyorsan sen yazarsın dedim. Biliyorum cok komik ama lutfen okuyun

Sonra kız bana direkt mesajdan yazdı. Ben X, senin problemin nedir? Niye her şeyi alınıyorsun? İlk gun de mesaj attın dedi. Ben de asıl senin problemin nedir ruh hastası diyen sensin, midesiz diyen sensin. Ben sana ilk gun insanlıktan mesaj attım dedim.
Kız bana senin insanlığına ihtiyacım yok. Erkek arkadaşıma guvenim tam dedi. Ben de dedim ki erkek arkadaşına guveniyorsan bana niye bulaşıyorsun sağlıklı bir ilişki icin doğru değil dedim. Sana bulaştığımı nerden cıkardın ayaklarına yattı. Farkındaysan sen beni stalklıyorsun, kardeşlerin, arkadaşların dedi ben de dedim ki kusura bakma olayı manipule etmeye calışıyorsun dedim. Ben stalkladığımı kabul ediyorum ama sana o gun anlatmasam erkek arkadaşın ikimizi de yurutecekti dedim. İkili yurutme olayı falan yok sen rahat ol dedi bana. Bir şeyler duşunuyorsun ama yanlış dedi. Oyle mi peki o zaman erkek arkadaşına guveniyorsan niye yakaladığımda ben onu arkadaşıma ayarlayacaktım dedi, sana ss de atarım ama kor olduğun icin inanmazsın dedim. Kor falan ne demek seni uyarıyorum benimle boyle konuşamazsın dedi. SS olduğunu filan duşunmuyorum dedi. Ben de attım hamdiye ayarlayacağım dediği ss'si. Hanımefendi dedi ki ben olduğum ne malum şirketteki tek stajyer ben değildim ki ayaklarına yattı. Sonra devamında onunla ilgili bir şey geciyordu. O kısmı da attım ve dedim ki benim niyetim kimseyi ayırmak değil ama sen inanmadığın icin atıyorum size mutluluklar dedim. bu sefer dedi ki:
Erkek arkadaşımın bende şifreleri var. SS atmanı istemedim ki senden niye attın, tatlı dileklerin icin teşekkurler deyip engelledi arkadaşından da.
Ben kızın şoka girdiğini duşunuyorum. Elimde kanıt olmadığını duşunuyordu. İstemese atmazdım dayanamadım attım. Amacım kimseyi uzmek değildi ama kızın bana attığı tavırları gorseniz isteyene konuşmaları ss de atarım ama şu an kotu hissediyorum. Sizce kız niye ilk ss falan olduğunu duşunmuyorum deyip sonra da gercekleri gorunce ss atmanı istemedim ki dedi. Ben şoka girdiğini duşunuyorum. Lutfen beni kotu biri gibi gormeyin. Cok sineye cektim ama ruh hastası, midesiz lafları canıma tak etti. Kıza da yalanlar soylemiş ki kız bana surekli artistce konuştu. Ozet gectim. Sizce yanlış mı yaptım? Bana midesiz demese atmazdım ama ne yapayım?