bu adam kafayımı yedi?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- bu adam kafayımı yedi?
-
03-10-2022, 00:16:37Arkadaşlar, Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var. Ama bir sorun var. Mesajlaştığımız zaman iyi konuşuyor ariyor soruyor gayet iyi ama son 3 gundur bazen mesajlarıma cevap vermiyor goruldude birakıyor. Kac kere uyardım kavga ettim bitti diye bağırdım cağırdım yine aradı barıştık ettik felan. Hayatında biri mi var diyorum buyuk yeminler ediyor yok diyor. En son akşam mesajda sohbet ediyoruz ortasında mesajı goruldude bırakıp yazmadı ama hala aktifti. Bekledim bekledim yok yazan yok. Deli oldum aradım dedim ki bitirmekmi istiyorsun geri cekim kendimi dedim oda sen mi bitermek istiyon dedi bende bu huyunu duzelt o zamana kadar konuşmucam bu huyunu duzelt oyle gel yanıma dedim suratına kapattım. Sonrasında aramadı. Bende aramadım. Sabah aradı konuştuk işte bende hatalarımı dedim gereksiz kıskanclıklarımı felan kapattık sonra daha sonra ben mesaj attım senden ricam bir gulucuk dahi olsa at beni goruldude bırakma diye ama adama dememiş gibi yine aysını yaptı ben ne icin kavga ettim ya adam bildiğini yapıyor sizce ben gereksizmi kuruntu yapıyorum.