temmuzda nişanım olacak. kısmetse nisanda da duğunum. . ama benim aklım annemde.. Babamı kucuk yasta kaybettim. Annem halam(bekar) abim birlikte kalıyoruz. Halam nişanlıymış, Babam oldugunde bize bakıcam diye nişanı atmış..Abim evli 2 yegenim var. Yengem abim sıkıntı değil de. Halam Annemi surekli tersliyor. Bişiy soylemeye kalmıyo surekli tersliyo bende arada sesimi yukseltiyorum işte hala annem ne dedi ki niye boyle tersliyosun eee ben terslemiyorum ki diyo ama surekli tersliyo Annemde doğal olarak arada tepki veriyo. Halam yengemci zaten laf soyletmez laf soylesen sana da bişiy demez ama hemen sana karşı huyları değişir. bi gun baya kavga ettik bole olmasından dolayı sen bole yapıyosun gozum arkada kalacak benm dedim ee kızım anneni de alırsın o zaman yanına dedi sen bole davrandıkca ben onu da duşunuyorum dedim.. yok ben sana kucukken baktım emeğim cok hastanelere goturdum fln. Hala dedim yapılanlar soylenmez hani diyorsun ya dedim annenim eger oyleysen Anneler hic soylemez dedim madem onume getıreceksın yaptıklarını o zaman bundan snra bişy yapma dedim.. hastaneye goturmussun eger yasım tutsaydı kendımde olsaydım ben kendm giderdim dedim şimdi oldugu gibi.. Annen de seni gotrdu dedim bu ne şimdi her Anne her buyuk goturur dedim onume sunmak icin mi goturdun... icimi dokmek istedim cidden. evet halam buyuttu annemle birlikte fln tamam kabul onu da severim sayarım. ama annemi ezmesi uzuyor.. annem eskiden sessiz bi insandı ama ben bi dun dayanamadım. Anne halam sana bişiy dediği zaman ver cvbı dedim kalmasn icinde yapıştır.. Şimdi Şimdi cvp vermeye başladı.. dayanamadım icimi dokmek istedim..