Anlam Veremiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Anlam Veremiyorum
-
03-10-2022, 00:15:26Merhaba bir sorum var kendi cevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim icin sizlere danışmak istedim ve uyelik actım . Ben 18 yaşındayım ve universitede aylardır bakıstıgım biri var oncelikle bu kişiyi ilk gorduğumde 26 27 yaslarında olabileceğini duşunmuştum ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gordum yani aramızda 13 yaş var okulun organizatorluğunu ustleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gozunu hic ayırmadan bir sure bakması gorduğu yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle gormedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta onume kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir turlu tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gun bir gun fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek nicin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı goremiyorum o yuzden bakıyorum oldu gulsem mi uzulsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir suru erkek var ama kimse onun kadar ilgimi cekmiyor napsam bilemiyorum