Hanımlar size danışmak istediğim bir konu var. Ben 22 yaşındayım arkadaşım 20 yaşında ikimizde universite okuyoruz. Sorunlu bir ilişkisi vardı gecenlerde ayrıldı barışmayı duşunuyor ama ilişkilerinde guvensizlik hakaret kufur eksik olmuyor surekli bana dert yakınıyordu. Ben de ayrıl ayrılma diyemem bana duşmez ama ilişkiniz normal değil bir erkek sevdiği kadına kufur etmez dedim. Haklısın falan derken ayrıldı en sonunda. Dun konuşurken konu evliliğe geldi ben de daha erken yaşımız ne başımız ne okul bile bitmedi dedim. Aa niye oyle diyorsun universite bittikten sonra bulamazsın bu işler uni 3-4 te kesinleşmeli en azından kafamızda biri olmalı falan dedi. Evlenen bir uzaktan arkadaşımız var o da 20 yaşında onun fotolarını falan attı Allah mutlu etsin ama cok erken evlenmiş beklemezdim dedim. Yaşımız kucuk değil ki falan dedi. Bir yıldır hayatında kimse yok birini bul artık okulun bitmek uzere boyle olmaz deyip duruyor. 22 yaşındayım ve evlilik bence 25 ten once cok erken 20-23 yaşındaki erkeklere baktığımda onlar da pek evlilik kafasında değiller daha cocuk gibiler. Bir de surekli eski sevgilisini ozlediğinden onunla evlenebileceklerinden ama ayrıldıkları icin evlenemeyeceğinden bahsedip duruyor iyice daraldım artık. Ben mi yanlış duşunuyorum bi şeyler icin gec mi kalıyorum yoksa arkadaşımda mı bir gariplik var fikirlerinizi merak ettim