Kocam beni sahiplenmedi.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kocam beni sahiplenmedi.
-
03-10-2022, 00:14:18Merhabalar, 4 yıllık evliyim. Kocamla ciddi zorluklar yaşadık. Evliliğimiz hergun eksilerek devam etti. Evliliğimizin başında kocamın eskiden kalan borcları olduğunu ogrendim. Bişekilde destek olup bitirelim dedim. Şimdi cahillik yaptığıma eminim. Ancak kocam bu surecte para harcamaya devam etti. Ozellikle yeğenine cok fazla harcama yapıyordu. Nie boyle yapıyorsun diyince kavgalar buyudu boşanma lafları dilden duşmez oldu hatta bir kac sefer ailesi ve benim ailem konuya girdiler barıştık. Ailesi eşimin haksız olduğunu duşundu ve yeni borcların bir kısmını odedi. Ustelik eiim aile işinde calışıyor babası ile ortak.Bu surecte de ablası surekli benim olduğun ortamda eşime onun hakkını yediğimize dair laf soylemeye başladı. Yok boynuzsuz koyun boynuzludan hakkını alacakmış vs. gibi laflar. Eşimde bu surecte yeğenine hediyeler almaya devam etti. Baktım bu borc olayı bitmeyecek altınları bozdurdum butun borcları kapattım. Bi daha borc olursa boşarım seni dedim. O fasıl bitti. Sonra ev aldık. Eşimde o sebeple kredi cekti iş yerinden aldığı tum parayı krediye veriyor.Sonra eşimle biz tatil planı yapmıştık.uygun butceli bir tatil olsun die cok araştırdık. Bana sormadan butun ailenin icinde ablasınıda tatile cağırdı ve bende olmaz diyemedim. Sonra buyuk ihtimal ben laf etmeyeyim die benim kardeşlerimide cağırdı. Bu arada ablası geliyor die bizim oda değişti extra bir suru para odedik ve aile odasında ablasıgil ile birlikte kalıyorduk tabi bunlarda bana sorulmadı. Neyse tatilde biz eşimle sacma sapan bi konudan kendi aramızda tartıştık telefonda ablasına benim icin mal karı yazmış kustuk sonrada ozur bile dilemedi konu buyudu o ablası ile ayrı takılmaya başladı oyle olunca bende kendi ailemin olduğu odaya gectim. Eşimde boşanacağını soyleyip ablası ile birlikte istanbula dondu. Ben avukata vekalet verdim boşanma kararı aldım. Sonra eşimin ısrarı ile tekrar barıştık.Bu arada eşimin ablası ve annesi her konuda onay merci.Şoyle soyleyeyim evde 2 odanın yerini değiştirmeyi duşunuyordum. Eşim kabul etmiyordu annesigil bize geldiler muhabbet sırasında oylesine bahsettim. Bir gun sonra eşim benim fikrimin mantıklı olduğunu odaları değiştirmek mantıklı dedi. Ev alırkende evi biz beğendik almaya karar verdik annesi kustu eşim vazgecti sonra ben tavır yaptım mecbur kaldı aldı. Bu sebeple barışma surecinde bu konularıda konuştum eşimle bundan sonra farklı olacağını soyledi. Gercekten de kısmen topladı kendini diye duşunuyordum. Ancak şimdide istediğimiz bir kac şeyi ortak isteğimiz gibi bana aldırıyor sonra yeğenine goturuyor. Bana sorma fikir alma falan yok.Emri vaki devam ediyor. Bana sormadan neden veriyorsun diyorum ne olacak sanki diyor. Evin icinde ne yediğini ne ictiğini topluyor. Kirlilerini kirli sepetine bile atmaya luzum gormuyor.Ben sigara icmiyorum o sigara iciyor tum evi geze geze iciyor kulleri her yere dokuyor. Bunları yapma dikkat et bende calışıyorum diyince sanki cok temizsinde diyor. Hic bir konuda saygısı yok yani. En son bombamızda benim kartımı gizlice almış gitmiş para cekmiş. Sonra kopek alındı. Hep hayalimizdi neyse dedim sorun etmedim. Aşıları bir suru masrafı falan benim kartımdan yapıldı. Sonra bir gun annesi ile konuşurken yazlığa giderken mecbur gotureceğim kopeği falan dedi. Eve donunce eşime bunun nereden cıktığını sordum. Yeğeni istiyor diyeymiş. Ee kopek yavru bize alışması lazım dedim. Soylemiş bi kere. Bende gitmeyecek diye kavga cıkardım. Boşanma lafı yine acıldı.Anlaşılan sen kopeği yeğenine aldın dedim. Bu arada son donemde bana durmadan cok musrifsin diyor. Kardeşinin cok tutumlu olduğunu soyluyor . Bende o yolunu bulmuş butun masrafı sana yaptırıyor sonra ben musrif oluyorum dedim. Yeğeni bişey istediğinde telefonla arayıp istiyor bizimkide hemen yapıyor. Genelde de benim kartımdan harcıyor. Bi kerede bu kız bu borcu nasıl odeyecek die duşunmuyor. Bizim evimizde olan herşey onun ailesine mutlaka anlatılıyor nie anlatıyorsun diyince gulelim die anlattım diyor. Gecen gorumcen yemek konusunda bana şaf carpıyor haksız ustelik. Kocama kalkıp anlatmadım cunku eminim ablasını haklı bulur. kocam var diye bileceğim bir gunum yok. O yuzden cok sinirliyim. Ve artık sorunlarımı sakince anlatamıyorum surekli mutsuzum ve sinirliyim.Artık boşanmak en doğrusu gibi geliyor. Sizce ben mi olayları abartıyorum. Bu ilişkide eşime farklı şekilde davransam duzeltebilir miydim? Bende mi hata. Artık inanın beynim duzgun calışmıyor gibi hissediyorum.