Herkese iyi geceler..
Zaman zaman buradaki konulara cevap yazarken nefretle andığım eski nişanlımın, bu gece nişanlandığını oğrendim.. itiraf ediyorum bu kadar sızlayacağımı, hatta gozyaşı dokeceğimi duşunmemiştim.. Gozlerim ve kalbim benim komutlarımın dışında calışıyorlar resmen şu an.
Cok girmek istemiyorum bu kısma ama; Gel gitli ve ara ara kısa ve uzun ayrılıklı, 5 yıllık bir ilişkiden sonra nişanlanmıştık.Ayrı şehirlerdeydik.Hep hasrettim ona, hep beklemiştim.Hayallerim vardı,aşıktım..Dur TUS a gireyim, dur şu bitsin dur bu bitsin derken bir turlu duğun tarihi alınmadı,kavgalar, kırıcı sozler,hakaretler,ailesinin bu surecteki tutumu..Uzatmayayım nişan atıldı,ayrıldık.İnanılmaz yıkıcı bir ayrılıktı benim icin,hayatımda ilk defa antidepresan kullandım, işten cıktım..Aylarca yatağıma ağlayarak girdim,sabahları krampla uyandım.Kendimi ne durumlara soktum, aptal gibi aradım falan..Deli gibi de stalklıyordum.
Ayrılığımızdan 10 gun sonra bir kızı ekledi bir uygulamadan.Sonra kızla beraber check-in yapmaya başladı,derken bu beraber check-in yapmacalar arttı.Benim onunla hayal ettiğim ne varsa bir başka kadınla yaşadı hep bunları..
Biz ayrılalı 3 yıl oldu, o gun bugundur de bu kızla beraberler.Şimdi de nişanlanmışlar işte..
Aslında ben son 2 yıldır iyiydim,işlerimi yoluna koymuştum.Onu unutmuştum, arada stalklıyordum, onun da beni stalkladıgını gorunce mutlu oluyordum egom okşanıyordu falan, o da kimmiş yea moduna bile gecmiştim..Son 7 aydır da duzenli stalklıyordu beni acıkca.Hic konuşmadık ama 3 yıl boyunca.Kalbimde eski bir yara ve buyuk bir hayalkırıklığıydı sadece.
Uzatmamak icin hızlıca geciyorum;ramazanın başlangıcında bir gece sahur vakti telefonum caldı.Once acmadım, yine calınca actım. Bu zat, zil zurna sarhoş aptal aptal şeyler soruyor soyluyor, fi tarihinde bir memlekette bana cok benzeyen birini gormuşmuş.Kız bunun suratına bakmadan cekip gitmişmiş,benmiymişim o? biz ne zaman bu kadar yabancılaşmışmışız falan.. ben de hee bendim dedim, halbuki o şehre hayatımda gitmedim ben değildim yani..
Bir arkadaşım bana supriz yapıp konser bileti almış,paylaştım sosyal medyada ismiyle beraber teşekkur maiyetinde.Bir sonraki gun bana isimsiz bir cicek geldi ve kartında bana bilet alan kişiye hakaret icerikli sozler yazıyordu, sen miydin diye sordum inkar etti.Halbuki ben onun mailinde ciceğe odediği parayı ve alıcı olarak kendi ismimi gormuştum bile..
Sonraki 15 gun boyunca her gun beni goruntulu aramaya başladı,başta acmasam da merak duygusuna yenilerek actım.Oradan buradan konuşuyordu arada gecmiş acılıyordu vs.sadece ne yapmaya calıştıgını anlamak, acıkcası eğer pişman olduysa bunu gorup bir nebze olsun icimi soğutabilmek adına cevap verdim aramalarına. 3 yıl gecse de ben bana yaşattıklarını,yaptıklarını hazmedemedim aslında.
En son Cuma gunu bana yazdı, bu arada yazışmalarımız hesaplaşma tarzında, hatta bizzat ona haksızlık yaptığımı falan soylemesiyle benim de karşı cıkmamla devam etti.En son soylediğim bir şeye kaba bir cevap verdi. Sen zaten bana karşı hep boyle kabaydın dedim.5 dk sonra arayıp, "cok gerginim kusura bakma, akşam konuşuruz detaylı" dedi.
Ve bu akşam.. hesabına girip baktım uzun bir aradan sonra ve kız arkadaşının nişan paylaşımlarını gordum..Resmen nişanlanmış adam, kameralara gulumsuyor,yuzukler takılıyor.Bizim nişanımızda somurtup oturan kız kardeşi bu defa gulumseyerek tepsi tutuyor, yuzukleri takan bir zat Allah tamamına erdirsin diyor, Amin diyorlar ikisi de..
Sonrası karanlık.. Gozumun onunden kendi yaptıklarım, emeklerim,hayallerim,cabalarım,cırpınışlarım gecti..Sana taptım resmen (evet cok ama cok salakca) demiştim ona ayrılırken de,gercekti cunku..Benim ona dair umudum 2 yıl once kıza aldıgı cicekteki kartta yazdıklarını gorduğumde bitmişti yani umutlu falan konuşmadım yanlış anlaşılmasın.Sadece ilahi adalet tecelli ettiyse bunu gormekti isteğim..Neden boyle oldum bilmiyorum, icim sızlıyor ben olmalıydım oradaki hissi beni yakıp kavuruyor,elimde değil.
Aranızda boyle bir şey yaşayan var mı?Nasıl atlattınız..
Anneciğime caktırmamaya calışıyorum o da severdi eski damadını bir zamanlar, cok uzulup benim icin gozyaşı dokmuştu anacığım.Şimdi gorse beni, uzulur.Pazartesi iş var, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum..Bana yardım eder misiniz?.. Okuyanlara teşekkur ederim..
Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...