Hepinize iyi gunler hanımlar. Gunlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında sizlerden goruş almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım ve muhendislik oğrencisiyim.(Bunu belirtmemin nedeni var.) Benim bir de 8 aydır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Onu seviyorum. Anlayışlı, kibar ve bana değer veren, saygı duyan, yapıcı biri. Ancak annem bu ilişkiyi asla onaylamıyor ve ayrılmamı istiyor. Nedeni ise onun okuduğu bolumun benim bolumume gore daha basit kalması (Elbette ki anneme gore) ve ileride maaş konusunda aramızda fark olması. Ayrıca onun ailesini de istemiyor fotoğrafta gorduğu kadarıyla . Erkek arkadaşımın ailesi kalabalık 5 kardeşler ve iclerinde tek erkek o. Anne babası okumamış insanlar bu yuzden de onlara karşı onyargılı annem ve memleketlerine kadar laf ediyor kesinlikle istemiyor. Evet farkındayım aile yapısı benimkinden farklı ama bu gercekten bu kadar buyutulecek bir sorun mu? İyi insanlar olduktan sonra gecinemez miyim? Anneme gore asla gecinemem o kadar kalabalıkla, ailesiyle baş edemezmişim. Sizin goruşunuz nedir bu konuda? Bu durumda nasıl davranmalıyım?