Yeni tanıştığım cocuk
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yeni tanıştığım cocuk
-
03-10-2022, 00:13:14İyi gunler arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Sıkıntıma gelecek olursak, nisan ayında ortak arkadaşlarımız tarafından biriyle tanıştırıldım. Başlangıcta tedirgin olsam da kabul ettim.İlk bir hafta cok guzeldi bende ona karşı ısınmıştım onun da bana karşı oyle olduğunu duşunuyordum cunku ortak arkadaşımıza hakkımda cok guzel şeyler soylemişti hatta bu başka şehirde yaşayan ortak arkadaşlarımız bizi bulunduğumuz şehirde ziyaret edip dortlu takılırız guzel bir gun geciririz diye planlar bile yapmıştırlar. Her şey boyle guzel giderken gun gectikce aramalar mesajlaşmalar sohbetlerimiz daha keyifli olmaya başlamıştı fakat aradan on gun gecti ve ikinci buluşmamızda bu kişinin davranışları bir tuhaftı buluşacağımız gun icin sana surprizim var falan diyordu o gun buluştuk tavırları biraz ilk gunku kadar samimi değildi bir gariplik hissettim ama kotu bir şey aklıma getirmek istemedim hoşlandığım icin . Bugun bu oturduğumuz kafeyi unutma falan dedi kalkarken anlam veremedim.Sonra durağa gecerken gel biraz oturalım şu banklarda dedi oturduğumuz yerde kimse yoktu bende surpriz falan deyince bir hediye falan bekledim ama biraz romantik bir hava oldu beni de etkiledi ilişkilerden konuşuyorduk ki elimi falan tutmak istedi gozumden optu falan buraya kadar bende ona karşı boş olmadığım icin sıkıtı yoktu ben 25 o 30 yaşında fakat opmeye calıştı orda istemedim cunku bunun icin erken olduğunu duşunduğumu soyledim o da bana senden tokat atmanı beklerdim dedi at istersen falan dedi ben bi şok oldum boyle olduğumu bile bile neden bu hareketi yaptın dedim beni mi denemek istedin dedim bayağı biraz kızdım ona sanki bile bile lades dedi ben oyle duşundum. O bana yok neler yazıyorsun kafanda falan dedi .Bunun o anki duygularla yaptığını duşunsem kızmam ama bana onceki konuşmamızda sevginin hemen oluşamayacağını işini beğenmediğini benim derslerinden benim icin geri kalma falan diyordu onceki konuşmalarımızda. Bu saat oldu hala cıkartamadım onu aklımdan beni ciddi gormuyordu desem ortak arkadaşlarımıza tam evlenmelik bir kız gorduğumden beri onu duşunuyorum falan demiş bunu neden yaptı sizce ? o saatten sonra onu her yerden engelledim 3 kere aramış bikac gun gecti unutamadığım icin engeli kaldırdım bikac mesaj da attim neden boyle davrandın diye ama hic cevap vermedi ve ben hala onu duşunuyorum tezime odaklanamıyorum.Acaba benim kadarda olmasa da hic mi birşeyler hissetmedi? Fikirlerinize acığım..