esimle 2 senedir evliyiz 1 senede nisanli kaldik babamin tanidiklari vesilesiyle gorucu usulu evlendik. Bu sure icerisinde esim aileme hic karsi gelmedi. Her islerine kostu. Esim cekingen bi insan aileme karsi yakin olamadi hic cunku ailem hep elin oglu diye bakti ona hic ilgi alaka gostermediler. Biz Allaha sukur esimle aramiz cook iyi kavga gurultu asla olmadi 3 yil icerisinde birbirimize sesimizi bile yukseltmedik. Ne o benim sozumden cikar nede Ben onun. Gecen yil kurbandan once annemlere gittik babam esime sordu kurbaninizi kesmiyorsaniz nereye verceksiniz diye (cemaat olarak kurban hissemizi hangi cemaate verdigimizi sordu) esimde ××× cemaatine verdik dedi babamda baska cemaatte ve yillardir orada gorevlerde. Babam kizdi bizim cemaate neden vermedin diye esime bende baba bu sefer oraya vermek istedik dedim babam cok usteledi Neden kendi kafana gore is yapiyorsun felan diye esime. Esimde ben 30 yasinda adamim istedigim yere veririm sen karisma baba dedi. ( esime kendi babasi bile asla karismiyor ama babam her defasinda hep bi islerine karismisti bu zamana kadar) babamda karisirim ben dedi ne demek bu felan deyip neden basinin dikine gidiyorsun sen demek ki senin eski kayinbabanin dedikleri dogruymus dedi esime esimin eski nisanlisinin babasiyla konusmus biz evlenmeden once babam. Ve o tartisma arasinda babam esimin yuzune vurdu bunu. Esim sinirlendi ne diyorsun sen dedi kalk gidiyoruz dedi bana ben kalktim tabi bagirdim felan babama kizdim ama babam evden kovdu bizi defolun ikinizde dedi. Babamin gozunde hic bi degerim yokmus meger resmen evliligimi bi hice sayip yuvami onemsemeyip gozumun onunde sacma sapan bi sebebten esimi cok incitti ve evden kovdu bizi. Ben 3 ay gorusmedim ne annemle nede babamla sonra esim gitmek istersen git dedi ben yine anneme dayanamadim gittim esim gelmedi benimle. Zaten babamla hic anlasamazdim ben cok soguk babam bana karsi ve onemsemezdi yani beni bekarkende basimdan cok olay gecti babamdan cok cektim.o yuzden o 3 ay boyunca babamda beni arayip sormadi hic. Simdi hamileyim ve bi bayram daha geliyor babam kocasi gelmezse ne sen onun evine gidebilirsin nede dogumuna diyormus anneme. Esimi ikna edemiyorum bayramda babamin elini opmeye gitmeye. Napcagimi bilmiyorum hep aglayip uzuluyorum. Annem ve ben kaldik arada.esime cook hak veriyorum o tartismadan sonra yuzumde yok zorla babamin elini opmeye goturmeye. Lutfen cevremdekilerle de konusamiyorum bu olayi. Bana akil verin. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.