cok mutsuzum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- cok mutsuzum
-
03-10-2022, 00:12:06ben 18 yaşındayım ekim ayı başında 10 aylık bir ilişkim bitti eski sevgilim beni 2 kere seni seviyorum ama aşık değilim gercek aşkı arıyorum diyerek beni terk etti ilişkimiz suresince buyuk problemler yoktu ama benimle tartışmaktan kacınıyordu sevdiğini bilsemde yeteri ilgi ve değeri gormuyordum arkadaşlarıyla vakit gecirmek icin bile beni ektiği cok zaman oldu ayrılınca zaman zaman ona yazdım beni defalarca reddetti bazende aşağıladı bazen iyi davrandı 1 2 kere oylesine buluştuk sevgilsi oldu kısa sureli ol surede bana yazdı hatta goruşmek istedi ben buluşmadım sevgilsinden ayrıldı ve gecenlerde bana yazdı yine sadeece nasıl olduğumu merak etmiş ve bana seninle ciddi olarak gitmiyor fakat arada konuşup buluşabiliriz diyerek bana değer verdiğini soyledi benimle duygusal hic bişi istemiyor resmen ama ben ona aylar gecsede halaa aşığım ondan sonra kimseyle olamadım ona hissettiklerimi başkasına hissedemedim bazen sıkılyorum yaptıklarından sonra yine ozluyorum ihtiyac duyuyorum atlatamıyorum o insanı kendisi 23 yaşına girdi 2 ay once aşırı zaafım var nereye gidicek boyle bilmiyorum aptal hissediyorum ama seviyorum fakat aşık olamıyorum nedir ki
ne o cıkıyor tamamen hayatımdan ne ben onu cıkarabiliyorum aklımda fikrimde sadece o duygusallığımı her şeyimi yitirddim tepksizleştim yinede o bitmedi