Yaklaşık bir iki saat once; tekmelerle yumruklarla yerlerde suruklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saclarımı kokunden cıkaracak sandım ama sağlammış koklerim..
Yakınımdaki ozel hastaneye darp raporu almaya gittim, ozeller veremıyormus! Bugun pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle kopek demiş olmam.. ağzından kufur eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın kopek dememe kızması takdire şayan.. soyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gun binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bukulur mu? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim guvendim.. genc kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi guvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yureğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi sucluyorum, kışkırttım, bağırdım, sunepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin