Gunaydın hanımlar. Coğunluğun duşuncesine gore hareket edicem şayet haklısın derseniz icim rahatlıyacak..
Ramazan ortası sevdiğim bir arkadaşı ailesiyle iftara davet ettim, iş yemeğimiz var dediler peki dedim. Sonra onlar bizi cağırdı gecen hafta, gittik ayrılırken şu gun bekliyorum dedim. Hani haberleri erkenden olsun başka plan yapmasınlar diye. Tamam dedikleri icin dun ben etimi,malzememi aldım mesaj attım yarın bekliyorum diye, bana cevabı yine iş yemeği var gelemeyiz e dedim ikidir aynısı oluyor ben size taa nezamandan soylemiştim diye,benim yapacak birşeyim yok eşimin yemeğine gitcez dedi. Kırıldığımı anlasın diye duz bir mesajla peki dedim. Etlerimi kaldırdım, tatlımı yapmadım, akşamdan hazırlanması gereken hicbir şeyi yapmadım bende.. bu sabah planın değişmedi ise gelcez yazmış hem kırıldım, hemde hazırlık yapmadım yattım. Şimdi ne diyim ben? Kabul etsem kucuk bebekle aynı gun hazırlıkların tamamıyla zorlanacağım. Dun yapsaydım (eşim varken) bugun rahat rahat bir kac yemeğim kalacaktı sadece. Ote yandan onların plani tutmadı diye bana geri donuş yaptılar yoksa gelmeyeceklerdi zaten. Napayım kafam karıştı