Hanımlar biliyorum cok onemli cok buyuk bir dert değil benimki ama icimde aklımda buyudukce buyuyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa cekmeyin lutfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler soyluyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Gecen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen one gecti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..icim icimi yiyor şimdi bu bayram da hemen onu kapmaya calışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kotulukleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana surekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gun yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor gorumce elti hic birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne goruşur.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Buyrun bir kv derdi de bende
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Buyrun bir kv derdi de bende