Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve eşim de bu durumu farkında değil
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ve eşim de bu durumu farkında değil
-
03-10-2022, 00:09:37Kayınvalidemlerle aynı sokakta oturuyoruz aramızda 5 ev var koydeyiz.Evde 20 yaşında gorumcem var maşallah yapsa elinden her iş gelir yani.Kayınvalidemler dun oğlen tarlaya gitmişler beni aradı ben de erkenden anneme gidecektim hasta onun temizliğini yaparım diyordum biliyordu gideceğimi.Neyse aradı dedi ki bize akşam icin yemek yapar mısın tamam dedim tabiki yaparım soru mu bu.Gittim giderken de bir yandan duşunuyorum ama heralde gorumcem de yardım eder hemencik bitiririz ben de anneme giderim diye.Neyse gittim baktım gorumcem uyuyor olabilir ramazan ya gec yatmıştır dedim ben işe koyuldum cok gecmeden uyandı hoşgeldin dedi gecti odasına telefonla oynuyor ben tam 3 ceşit yemek yaptım bi yardım edeyim bile demedi oyle yayıldı ben yemekleri bitirene kadar saat akşam 6 oldu yol 1 saat zaten iftar vaktine ancak yetişebilirdim anneme.Nitekim oyle de oldu sadece anneme iftara gittim bi yardımım dokunmadı.Kendimi enayi gibi hissediyorum bi evlat anasına babasına bi kap yemek yapamaz mı o kadar mı beceremez hadi bilmiyor insan yardım eder dimi eşim anneme gideceğimi bildiği halde bişey demedi.Bu sabah da kayınvalidem yine aradı bayram tatlısı icin ceviz kırmış gel ayıklayalım diye gittim yine gorumcem uyuyordu sorduğumda da bırak uyusun gec yattı dedi sanki ramazanda biz erken uyuyoruz yani bana kotu lafları sozleri yok ama bi iş olduğunda kızları hep uyuyor bir de bana bayramdan sonra biber capalamaya gidicez diyorlar beni annem hic tarlaya koymadı gidemem dedim eşim ağzını bile acmıyor cok bunaldım kızlar bana bi yol gosterin 9 aylık evliyim