Hayirli ramazanlar hanimlar,
Ben bu konuda gercekten nasil davranacağimi bilmiyorum.
Kiz kardeşimin(Ayşe) bir kiz arkadaşi vardi cok samimilerdi ,yedikleri ictikleri ayri değildi.
Bunlar arada erkek kardeşimle(Ali) arada buluşmuşlar ve Ali evlenmek istediği icin bu kizla ilgilenmeye başlamiş.
Fakat tam olarak acilamamiş cunku Ayşe bu kizi gelinimiz olarak gormuyordu ve arkadaşliğinin bozulur diyordu.Kesinlikle istemiyordu ve bunu Alide biliyordu.
Neyse Ayşenin duğunu vardi ve benim koca gitmiş bu kiza anlatmiş.Yani Ali onunla tanişmak istediğini ileriye donuk evlenmeyi duşunduğunu.

Kiz ve Ali boylece konuşmaya başlamişlar fakat Ayşeden saklamişlar .Sonra kiz ve Ali surekli Ayseyi ekmişler ve dişlamişlar .
Sonra bir gun annem Aliye ulaşamadiği icin Ayşeye sormuş.Ayşede once Aliye tel etmiş fakat acmamiş.Sonra kiza mesaj atmiş,annem merak ediyor seninle beraberse arasin diye .5 dak gecmiyor Ali annemi ariyor.
Ayşe ve kizin arasi zaten bozulmuştu ve duzeltmek icin konuşmaya karar veriyorlar.
Ayşe kiza sormuş gecen galiba Ali seninle beraberdi diye .Kiz bunu yalanlamiş,cunku zamaninda Ayşeyi cok horgormuş ve ayiplamis cunku arada erkek arkadaşinin evinde kaliyormuş.Kendisinin asla boyle davranmayacağini ve bir erkekle asla evlenmeden once ayni evde durmayi uygun gormezmis .Fakat asla yapmam dediklerini yapmiş.
Boylece Ayşe bu kadar yalan dolan arkadaşliği bitirmiş .Ama onunla beraber Alide konuşmaz olmuş.Bir kere arayipta sormamiş ,ne oluyor diye.
Ayrinti olarak ,Ayşe ikisiylede kavga etmiş ,firtinilar kopartmiş.

Arada benim ,Ayşeyle cok bağliyim onunla cok guzel vakit geciriyorum ve bir dertim olsa koşan Ayşe ,bizimle ilgilenen Ayşe.
Ali biraz sorumsuz ,sosyal yeteniği yoktur .Hic aramaz sormaz .Hic evime gelmez .
Aliyi ve kizi evime davet edersem Ayşe benden soğuyacak .Hatta bana guvenmeyecek birdaha.Abla benim arkamda dur diyor beni destekle diyor .
Şimdi belki yakinda evlilik mevzusu olacak ,Alide benim kardeşim .Oda bir abla olarak benden destek bekliyor.
Ben nasil davrana bilirim iki tarafida kirmadan ?