6 senelik ilişkimiz var 2 yıl once sozlendik lisede tanışmştk o donem aldatmıştı beni ama yalvarinca affettim birdha yapmadı aynı hatayı Benim ailem erkek arkadaşımı hic istemiyordu babam kendi bulduğum biriyle evlenmeme karşıydı ama ben direndim sozlendik soz alışverişinde onun annesi ile ben m babam bir ufak atşti annesi para gidio die eriniyordu neyse ben havalimanında calıştım 1 yıl cok kavga ettik 2 ay falan konuşmadık bende pek tınlamadm onu guveni sarsıldı sonra tekrar birleştik daha sonra kasımda nikah oldu değişti baya son 2 senedir cok kufur hakaret kullanır hale geldi Askeri personel bu arada kendisi askeri personelligide sırf ben ailesi ile yaşamak istemedgm icin secti ve cok uzakta hep diyor ben senin icin sectim bu mesleği dugunumuzu rahat yapalım diye diyordu duğune 2 ay kaldı bir kusunce haftalarca konuşmuyoruz ve son kusmek sebebimiz de her izin gununde bir arkadsnin yanına gdiordu bende BNLE ilgilen konuşalım gidip durma falan die biraz soğuk davrndm tersledm falan kufredp kapattı konuşmuyoruz ya bana calışma dedi bu sene işime bile gitmedim ailenin yanndaym babamın bunca lafina maruz kalıyorum ustune BIRDE o atar gider yapıyor ne yapacağım tam şaşırdım ayrılalm bitirelim dedim kaldi ole kendisi BIRDE kibirici oldu cıktı lutfen bir yardım edin ne yapmalıyım?