Teyzemi severim aram genelde ıyıdr beni arayıp , nasılsın iyi misinden sonra, bayramdan sonra ona tuvaleti oğretceksn bezi bırak dedi. Daha bu bebek 14 aya yeni bastı ciş kaka bile diyemiyor daha. Henuz erken bez bırakma konusu.

Ne bu boyle arayıp karışmak baskı yapmak?
Teyzemn sadece 1 tek cocuğu var .
Baskalarının cocuklarına karışıyor.
Diğer teyzemin kızına da cok karıştı bebekken zamanında, Allahtan ilce olarak uzağız ama bayramda gideceğiz. Uzaktan yetiyor.

Nasıl tepkiler vereym biraz siz karışmayın ben bilirim gibisinden davranıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Hee deyip geceyim mi??

Bir de teyzem sen hic konuşmuyosun ben olsam oğretirim bebeğine konuşmayı diyor ama 5 dk sonra elinde telefonla internete giriyor? Cok ozledm dediği yeğeninin bebeğini 2 opup sonra şaka da olsa "defol" diyor.
Hani cok ozlemiştin iki optun sonra neden bebegme defol dedin diyorum şaka diyorum diyor.
Cok sacma hareketler.
Nerden biliyor hem benim konusmadıgımı?
Ben cocuğuma tek bakıyorum.

Babası 12 saat evde yok calışıyor işten gelincede yatıyor dinleniyor yorgun oluyor.
Ben ilgileniyorum cocukla yemeğini yedirme bez değiştirme banyo yaptırma oyun oynamak,oraya elleme,dağıttığı yeri toplama,vs bilirsiniz işte klasik.
Ama teyzem beni ilgisiz zannediyor.
Moralimi bozuyor.
Bu boyle devam ediyor. 1 gun değil ki teyzemle her goruştuğumde boyle.
Surekli sen konuşmuyosun,oyuzden konusmuyor diyor.
Halbuki tv acmamaya calışıyorum kitap okuyorum vs.

Asıl biz evde yalnızken daha cok konuşuyor "dittti" "goool" "baba" "mama" "dede" "tuu" diyebiliyor.

Bir de ben asla baskasının bebegıne asla karışmam, hadi 14 aylıkken bezi bıraktır demem, ne curet , herkesın kendi aklı var,anneler doğrusunu bilir,,herseyın zamanı var derim arkadaslarımın bebeklerıne karışmamışımdır.

Bir de ikinciyi yap bunu bana ver diyor ne kadar iğreti edici bir laf. Şaka da olsa denmese daha iyi. Zaten her laf soylenir sonra da şaka dedm derler.

Onu kırmadan nasıl ifade edebilirim kendimi?