Sizce?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
-
03-10-2022, 00:06:38Merhabalar hepinize. Fikirlerinize ihtiyacım var, cunku kendim bir yol bulamaz oluyorum artık. 28 yaşında, bir bebeği olan, şuan calışmayan bir kadınım. Sorunum şu, eşim iyidir hoştur, aramızdaki sevgi ve saygı oldukca kuvvetlidir. Fakat son zamanlarda beni cok bunaltıyor. (Aslında hep boyleydi ama benim tahammulum azaldı). Orneğin, akşam uzanmışım kitap okuyorum, elleri surekli uzerimde, ya bacağımı okşar ya boynuma dokunmaya calışır, hicbirşey yapmazken bile ayağımı tutar. Sonra surekli benimle muhabbet etmek ister. Kendisi bocekbilime, uzay, zaman, teknoloji, ve daha birsuru şeye ilgilidir. Yeni oğrendiği bilgileri bana anlatır hergun ama hergun. Evet bende cok seviyorum bunları dinlemeyi ama herzaman olmuyor işte. Gun boyu cocukla ilgilen, ev temizle, yemek yap derken cocuğu uyutunca birazcık sessizlikte kitap okuyup dinlenmek istiyorum. Ama ne mumkun. Bazen kitabımı alıp başka odaya gectiğim oluyor, bugun burda takılacağım cok yorgunum, diye ama ozamanlar da cok kırıldığını hissedebiliyorum. Biliyorum coğunuz kızacaksınız ve haklısınız, ilgilenmese de burda ağlayıp, kocam benimle ilgilenmiyor, konusu acacaktım. Şikayetci değilim ama gercekten herzaman olmuyor. Bunu onunla konuşsam ama nasıl desem hic fikrim yok. Sizler olsanız ne yapardınız? Ne onerirsiniz?