Merhaba hanımlar, ben icimi dokmek ozellikle aynı duyguları yaşamış kişilerden fikir almak istiyorum,
Universitede aynı sınıfta olduğumuz bir kişiden platonik olarak hoşlanıyordum, ikinci oğretimdik, bir kere okul cıkışı yılda karşılaştık birlikte eve doğru yuruduk buralar tekin değil ben seni bırakırım dedi ama daha sonra hic soylemedim beni bırakmasını,
Onu sevdiğimi en samimi arkadaşım dışında kimseye soylememiştim,o arkadaşım gidip soylemiş ve benim hic haberim olmadı,
Okul bitti ben 4 sene sonra evlendim, ve evlendikten 1,5-2 yıl sonra sosyal medya hesabı actım ve bu kişi mesaj yazdı, o kadar yıl gecmesine ve evlenmeme rağmen heyecan duydum,o hala bekardı, bir gun ona senden hoşlandığımı biliyor muydun dedim evet ... Kişi soylemişti dedi ve ben sok oldum ve uzuldum, bilmesine rağmen hic adım atmadı demek ki beni beğenmiyor gibi duşundum.
O gunden sonra ara ara arkadaşca yazıştık, ben bir donem hesabındaki coğu kişiyi sildim ve bu kişiyi de sildim, bir kac sene oyle gecti sonra tekrar ekledim ,sildiğim icin cok kızdığını soyledi, guvenmediğimi duşunmuş,
O arada evlenmiş, evlendiğimi duydun o yuzden mi ekledin dedi, ben de duymadım dedim duymamıştım gercekten,
Bir gun ansızın sosyal medyadan mesaj yazdı ve ben de sana karşı boş değildim dedi, ben de kısmet değilmiş yuvalarımızda mutlu oluruz inşaallah dedim kapattım konuyu,
Yine aradan yıllar gecti ve ikimizin de 2 ser cocuğu oldu seyrek olarak haberleştik, tamamen arkadaşca ve farklı konulara hic girmeden,
Ta ki bunda 5-6 ay oncesine kadar, konuyu ben actım sana soyleyen arkadaşa sordum hatırlamadı ama soylemiş olabilirim dedi dedim, boylelikle konu acılmış oldu ve biz duygusal konulara girdik ,ilk duyduğumda memleketinin uzak olduğunu duşundum, maddi imkÂnlarımız yoktu , evlenecek durumum yoktu sen de bırakılıcak kız değildin o yuzden adım atmadım dedi, beni bekler miydin dedi, ben de seni beğeniyordum gibi şeyler soyledi ve ben o gune kadar beni beğendiğini bilmiyordum, hep beğenmediği icin adım atmadığını duşunuyordum,
o konuşmadan sonra onun da beni sevdiğini anladım ve 1-2 hafta yemek yiyemedim kilo verdim,
unv. boyunca hic konuşmadık sadece bir kere eve giderken karşılaştık ,2. oğretim olduğumuz icin karanlıkta eve gidiyorduk, buralar tekin değil istersen seni bırakabilirim her gun dedi ve ben onu seviyor olmama rağmen hic soylemedim beni bırakmasını,
o olayı hatırlattım ve o gunu hatırlıyorum dedi,
sen de hatalısın bana hic demedin beni bırak diye dedi,
bu konuşmadan sonra 2 ay kadar ara ara duygusal ve cinsel konular konuştuk, evli olsak şoyle isterdim boyle olurdu gibi şeyler,
ve ben daha ilk karşılaşmadan itibaren onunla her yazışmamda heyecanlanıyorum belli ki unutmamışım,
2-3 aydır benimle yazışmıyor ben bir iki kez yazdım ,sağlık sorunları falan oldu, bir de eşi telefonunu kontrol ediyormuş uygulamayı sildiğini, yazamadığını soyledi,
Ben de artık yazmama kararı aldım,
Ben evliyim eşimle de severek evlendim ama eşimle evlenmemiz cok ani oldu evlenmeyi duşunuyordum mantık evliliği yaptım,
Benim durumum da olan var mı, nasıl unuturum bir akıl verin, yoksa icimde hep uhde olarak kalacak mı?
Platonik aşk,Unutmak mı ne mumkun
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Platonik aşk,Unutmak mı ne mumkun