eşimle birbirimize kısmen ottan sebeplerle 2 gundur trip atıyorduk.( cocuk musunuz demeyin lutfen , durumun gayet komik olduğunu biliyorum ama resmen ilk yılımızda guc savaşı veriyoruz evde.)
gecen gunlerde hastayken beni yalnız bıraktığı icin ilk ben triplendim, ki hastalıkta sağlıkta diye birbirimize soz verdik 6ay once. neyse sabah işe geldik hala aramız limoni, mesaj attı sorunun ne vs. sakin sakin konuşurken bu durumlardan artık sıkıldığımı soyledim. her davranışımın kusursuz olmasını bekliyor benden. o kadar mutlu anlarımız var ama en ufak bir durumda en kotusunu soyluyor.
ikimizin ailesi de aynı ilde. cuma gunu beraber donecektik. bu konuşma uzerine peki tamam al biletini bayramı annenin evinde gecir dedi ve engelledi beni her yerden. iki kumruyken bir anda kargaya donuşuyoruz. tum dengeler değişiyor anlayamadım biz mi erken tuketmişiz bazı şeyleri,gercekten anormal mi bu durum. normal şekilde konuşupta cozumlemek hic icimden gelmiyor şuan, akışına bırakasım var. Ama aile faktoru de var tabii ki, şimdi soracak iki taraf ne diyeceğiz yani?
İlk bayramımız boyle olacak, ne kadar trajikomik değil mi?
Bayrama kus girmek
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bayrama kus girmek