Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var.
Şimdi ben oyle işveli cilveli bir kadın değilim. Zira esimde oyle romantik kibar bir adam değil.
Ama şimdi bende mi bir sorun var esimde mi bilmiyorum ama birincisi eşim benim soylediğim şeyi 1 kez soylediğimde anlamıyor ikincisi guzelikle soyledigimde anlamiyor. 5-6 kez guzelikle soyluyirum ayni seyi yapmaya devam ediyor ondan sonra ben avazimin ciktigi kadar kabalasarak sunu soyle soyle yap yada yapma dedigimde anliyor. Ve bazi seyler var ki 9 senedir her sekilde soylememe ragmen hala anlatamadigim. Ornek verecek olursam hic bir şekilde anlamadığı ve yapmaya devam ettiği şeylerden bir kac tanesi cekmeceleri dolap kapaklarini acık bırakması. Kac kere dedim ki bak sen bu cekmeceyi acık birakiyorsun hadi cirkin gorunmesini de bir tarafa bıraktım cocuk aniden koşar ayağı takılır birşey olur allah korusun duşer cekmecelerin koşeleri cok sivri geri donuşu olmayan şeylere sebebiyet verirsin. O anda yaw he he tamam diyor sonra yapmaya devam ediyor.
Diğer orneğe gecersem bu nisan ayında bebegimiz doğdu havalar tam isinmamisti surekli kombiyi o duşunuyordu ben yukseltiuordum. Yani kombi acikken ev anca 22 23 derece oluyordu. Neymiş erkek cocuk Soğuk severmiş. Kac kere bak bu cocuk daha Yeni dogdu bizim gibi değil bize gore sıcak olsa da ona gore 22 23 derece cok normal desemde anlatamadim bir turlu. En sonunda bağırdım eğer bu cocuk hasta olursa emzirmenin dışında elimi surmem sende bakarsin zaten hic susmuyor o zaman ne halt edersin bilmem dedim de durdu kombiyle uğraşmaktan.
Sonra cocuğun uykusu geliyor diyo ki battaniye de sallayalim. Ben de diyorum ki şimdi iki kisiyiz sallariz fakat yarın sen ise gidince ben kiminle sallayacagim o zaman cevap yok ama yapacagindan vazgecmek de yok. En sonunda ben yine saydirdim ondan sonra biraz azaldı ama tamamen bitmedi.
Hep cocuk ustunden ornek verdim ama herşeyde boyle guzellikle anlatınca anlamıyor illa bağırıp cağırmak lazım.
Bende istiyorum ki şoyle normal ses tonuyla konuşayım. Canım bak bunu boyle yaparsak boyle olur bence boyle yapalım ama yine de sen bilirsin deyip alttan almak istiyorum ama ne mumkun. Illa ben kendimi parcalayacsgim.
Ben her soylediğine itiraz etmiyorum ya ucu bana dokunacak olana yada doğru bildiğime mudahale ediyorum ama yok adam anlamıyor bir turlu.
Ondan sonra da diyorlar ki sen bu adama niye bağırıyorsun e anlamıyor ne yapayım.
Turşu limon tuzundan yapılır hayır efendim sirkeden yapılır diyen adile naşit ve munir ozkul gibi birbirimizi yiyoruz surekli.
Ben nasıl guzellikle derdimi anlatabilirim bu adama bağırıp cagirmadan
Derdimi normal birsekilde anlatamamak
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Derdimi normal birsekilde anlatamamak