iyi geceler herkese hic uzatmadan direk konuya girmek istiyorum 23 yaşındayım x kişisini 8 yıldır tanıyorum 3 yıldır evliyiz ve 1 kızım var ben onlisans mezunuyum ve bi hastanede tıbbi sekreter olarak calisiyorum oda hala oğrenci 2. Universitesini okuyo il dışında evlendigimizde ailesiyle beraber yaşadım ilk etapta o zamanlar ise girmemiştim ama 9 ay dayanabildim orda yapamadım ve ayrı eve cıkmak istedim ona ben bi ise girer calışırım gerekirse ozel bi hastanede ama buşekilde yapamiyorum dedim başta kabuletmedi ciddi oldugumu anlayınca Tm dedi ve o sıralar 2 aylık hamileydim evimi ayırdıktan sonra bi devlet hastanesinde ise girdim ev eşyalarınınhepsi bana aitti bekarligimdan kalan eşyalardı ailesinin hic bir desteği olmadi bukonuda ve her Ay ona para yolluyodum evin butun sorumluluğu benim ustumdeydi zaten ama maddiyata hic bir zaman takilmadim şimdiye kadar hatta ailesi evlendigimizde altınlarımı almadılar sonra alacaz dediler onu bile kabulettim cunku benim icin onemli olan mutlulugumuzdu
o karakter olarak cok kıskanc ve sinirli biri ben işe girdikten sonra herşeyi problem etmeye başladı erkekle konuşma onu giyme bunu yapma cok fazla sıkmaya başladı beni ben hep duzelir gecer diye bekledim ama dahada kotuye gitti herşey cok fazla sosyal değilimdir zaten doğru duzgun bayan arkadaşım bile yokken erkekle konuşmaya taktı kafayı ilk başta ve calıştığım icin bu istediğin şey mumkun değil dedim iş gereği konuşmak zorundayım zaten başka turlu kimseyle bi muhabbetim de yok hatta bu calıştığım yerde bile konu oldu cok icinekapaniksin herkesten uzak duruyosun diye cok konuşuldu ama yapim bu benim ona bunu defalarca anlattım sende orda uni ortamında arkadaşların oğretmenlerin vs var hic mi konusmuyosun kimseyle dedim hayır dedi ki bu mumkun değil zaten sonradan orda kızlarla neler yaptığı cıktı ortaya bir bir başta not almalar sonra piknikler geziler ders dışında sınıfta ders calışmalar falan bende madem bu boyle sıkıyo bu konuda bende onabaskı yapacam dedim ve kıskanclıklar yapmaya başladım onun beni sıktığı gibi aynısını bende onayaptim
gun gectikce ileri gitmeye başladı her şey daha da kotu oldu başta işten cıkarırım seni oldururum gibi tehditler sonra kufurler hakaretler aşağılamalar ardı arkası gelmedi ve sonra şiddet uyguladı bana hastanede calıştığım icin gidip darp raporu almaya utandim acıkcası ilce hastanesindeyim başka bi hastaneyede gidemedim başka bi ilceye gitmem gerekiyodu cunku sonra aylarca boyle lanet gunler yaşamaya başladım hic tartışmasız normal bi gunumuz gecmedi ben para yollamayı kestim maddi konularda da sıkıntı cıkarmaya başladı sen ac gozlusun sonradan gormesin vs vs birikmiş bi param vardı birazda elden borc yaparak bi araba aldım doğum yaptıktan sonra, sonra arabayı okuduğu şehire goturmek istedi ama ben izin vermedim benim burda ihtiyacım var kızım icin eve gidip geliyorum oğle aralarında sen orda gezeceksin boş boş veremem dedim
daha sonra bi goruntulu aramasında arkadaşıyla konuşmasına şahit oldum beni hemşire diye tanıttı başımdan aşağı kaynar sular dokuldu ben burda namusumla calışıp herşeyi tek başıma goğuslemisken o benim yaptığım işten utanıp beni hemşire diye tanıtmıştı
Her konuşmada her mesajda kufurler ediyodu bana zaten uzun zamndir bosanmayi dusunuyordum ama son tartışmamızda kullandığı kelime artik beni harekete gecirdi boşanma kararımı aileme bildirdim
14 mart tıp bayramında bi kahvaltı duzenledik ve ben Instagrama bi resim attım ama resimde ben yoktum bile o sofraya da oturmadım zaten sakinleşip calışanların coğu gittikten sonra oturup bi kac hemşireyle yaptık kahvaltıyı bana ha o resmi atmışsın ha onlarla beraber olmuşsun başka kimlerle yattın o picler yetiyormu sana gibi şeyler soyledi ve bende aileme boşanmak istediğimi ve herşeyi anlattım
1 haftadır avukatla goruşuyorum boşanma icin bana yolladığı butun Mesajalri avukata yolladim ve herşeyi onada anlattım
avukatım bu yaptıklarıyla attığı mesajlarla sadece boşanmakla kalmaz ustune ceza da yer bunlar cok ağır şeyler dedi eger istersen anlaşmalı icn karşı tarafla konuşayım uzamasın dava bi an once bitsin dedi karşı tarafa başına nelerin geleceğini anlatıp anlasmaliya ikna edecem dedi
bende bi an once bitsin istiyorum dedim zaten
ailem başka bi şehirde annem yurt dışında ama şimdilik yanimda bu surecte butun akrabalarim bana destek arkamdalar hepsi
ama beni oldurmekle tehtid ediyo x kişisi sendikayla konuşup tayin yapılmasını istedim şimdilik tayin hakkım yok cunku
X kişisi yarın akşam gelecek buraya avukatım salı gunu konuşacak kendisiyle duruma gore anlaşmalı veya cekişmeli acacaz davayı cok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın konumu okuyup bana destek olan herkese teşekkur ediyorum şimdiden beni neler bekliyo neler yaşayacam bu surecte bilmiyorum ama bi an once bitsin istiyorum
Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Boşanma aşamasındayım fikirlerinize ve desteginize ihtiyacim var