Cok yakın olduğum bir arkadaşım var aynı zamanda ev arkadaşım . Birbirimizi cok severiz ( guya.. guya diyorum cunku bazı tavırlarında fesatlık sezmeye başladım ya da ben mi kotuyum bilmiyorum ) Biz aslında uc arkadaşız ve surekli kendini bizden guzel bulduğunu ima ediyor .Biraz cocukca gelebilir buna takılmış olmam ama ben daha cok ona cevap veremediğim icin icimden sen kimsin ki deyip duruyorum
Ve ben genel olarak cevap veremediğim icin sinirliyim, gelmiş surekli alttan alttan bana laf atma cabasında ve bu gercekten arkadaşlık mı bunu sorgular oldum . Ben hic bir zaman arkadaşlarıma guzel cirkin diyen biri de olmadım ama birinin gelip benim uzerimden EGO ’sunu beslemesi sinirimi bozuyor. Ki bana gercekten cok cocukca geliyor ve boyle şeylerle uğraştığım icin kendime de kızıyorum . Cocukca ama taktım bi şekilde.
O mu fesatlık yapıp bilerek boyle yapıyor yoksa ben mi fesatım da bu kadar taktım merak ediyorum . Ama bunu başlatan kendisi oldu hep Ve boyle durumlarda nasıl ona cevap vermeliyim bilmiyorum
Bu arkadaşlık mı ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu arkadaşlık mı ?