Bir cıkış yolu bulamıyorum yardım..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir cıkış yolu bulamıyorum yardım..
-
03-10-2022, 00:03:49Kızlar daha once de konu acmıştım. Eşimin 7 ay once iş arkadaşıyla gereksiz samimi yazışmalarını gordum. Ama net bir şey var diyemeyeceğim şekilde.. Neyse tartışma buyudu aile buyuklerine de soyledim o sinirle vs. vs. Once evliliğimizi kurtaralım diye yalvaran adam sonra sen beni herkese rezil ettin iftira attın diye bana duşman oldu. 2 yaşında cocuğumuz var cocuk icin sabrettim hadi duzelir dedim. Evliliğin genel hatlarında benim de cok suclarım vardı aşırı sinirli stresli bir yapım var. Bezdirmiş olabilirim diye duşundum. Fakat gelin gorun 7 ay gecmiş olmasına rağmen ne doğru duzgun cocuğunu goruyor ne beni. Maddi manevi bir faydası yok. Hatta kavgalı olduğumuz halde benden kac kere para istedi verdim. Hadi duzelir umuduyla. Ailem de hic karışmadı barışırsınız sonra biz kotu oluruz diye beklediler. Saygılarını korudular. Ben 7 aydır ailemle kalıyorum. Haftasonları da geziyor bazen gece kalmalı programlar yapıyor. Kac kere boşanmak istediğini de soyledi ama dedim ya insan once konduramıyor duzelir gecer sanıyorsun. Annem konuştu yapmayın toparlayın kendinizi ev tutalım size yeni dediler. Ok dedi ama ev işine de maddi manevi karışmadı. Her şeyi ailesi ve biz yaptık. Nihai konuşmamız ben sana karışmıcam naparsan yap dedim. Cocuk icin bakalım deneyelim yoksa bitsin dava acalım dedim. Kararımız bu yonde oldu. Ben ona hic karışmasam da en ufacık tartışmada seni o evde oturtmam diyor. Her şeyi bozarım diyor. Haftasonları zaten ortada yok, arkadaşlarlayım diyor. Ben ne yapsam kızlar yeni eve masraf da yapıldı. Aynı eve girip deneyip mi ayrılsam? Yoksa direkt dava acsam mı? Davayı da kendi acmıyor git sen ac diyor aylardır. Mesela gecen cuma geceden cumartesi geceye kadar yoktu. Ben de aramadım umurumda olmadığı icin kendisi geldi suclu psikolojisi ile yanağımı falan sıktı baktı ben sinirli değilim. Annemler vardı cekti gitti guya gonlumu aldı aklınca. Babam olmasa diyecektim bana kafana gore dokunamazsın diye. Sanırım kac aydır tutarlı olmadığım icin kaybettim. Davaya gideyim mi? Eve cıkıp birkac ay havayı soluyup oyle mi acayım
Not: Cocuğunu sadece sevip gidiyor. Babalıkla alakası yok. Maddi manevi faydası yok.