GUCLU VE GUCLU KALMAYA DİRENEN GUZEL KADINLAR herkese merhaba..
KK'ne uye olduğumdan beri beni en cok rahatsız eden,insanlıktan cıkaran,tahammulsuz eden bu konudan giriş yapacağım.
Aldatılan kadınların yazdıklarını gordukce dilimi dişimin arasına sıkıştırıp buyuk uzuntuler icerisinde okuyorum.Hatta bazen yorumlarda dayanamayıp aldatmaya sebep olan hemcinslerime de saydırıyorum.Cunku bu konu benim en hassas noktamdır.Eminim hepimiz icin de oyledir.
Bir kadın icin "aldatılmak" kadar daha gurur incitici bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Okuduklarım beni bayağı etkiliyor. Bu durumu yasayan hemcinslerim kadar en az bende uzuluyorum.
Bir ilişki icerisinde insan herşeye katlanabilir hele ki KADIN'sa.
Yeri gelir kahır cekersin,ac kalırsın,sıkıntılar yaşarsın maddi manevi.Bunca şeyi sırtına yuklersin de aldatılmayı kaldıramazsın be.
Kim ne derse desin gerek evlilikte,gerek ilişkilerde en emektar kadındır.
Ve ne yazık ki genelde aldatılmaya layık gorulense yine kadındır.
Bıcak darbesi yesen bu kadar acıtmaz. Ama eminim aldatılmanın acısı hicbir acıya da benzemez.

Velhasıl Kelam aldatmak,karakter meselesidir.
Ve aldatmanın hicbir bahanesi yoktur.Hic kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez.
Karşındaki insani aptal yerine koymanın en incitici,kucultucu,aşağılayıcı eylemidir.

Bazen boyle şeylerle yureğim dolup taşıyor. Konuları okurken ya ben aldatılan insanin yerinde olsaydım ne yapardım diye duşunmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Oyle bi duşuncelerimi yazayım dedim..
Okuyan,dikkate alıp duşuncelerini paylaşan herkese sonsuz teşekkurler..