Arkadaşlar merhaba. Herkese hayırlı ramazanlar. Fazla uzatmadan konuya geceyim.
1-Carşamba gunu bize komşunun kızı oturmaya geldi. 16 yaşında kendisi. Eve ilk gelişi bu arada. Her neyse biz odamda oturdukdan sonra bu akşam gitti. Benim o gun cuzdanımda 2 beşlik şeklinde 10 lira vardı. Bu paranın olduğuna eminim. İlk once 10liramın olmadığını fark ettim. Daha sonra 500 lira biriktirmiştim o da yoktu. Ve bulunabilecek bir yerdeydi.
2-Ayrıca kafamı karıştıran şey de şu. Kız bana şoyle bir şey anlattı o gun: Bunların evine eskiden ev sahibi gelmiş bunun parası kaybolmuş ev sahibine de suc atamamış. Bana bu olayı anlattı. Acaba ben paranı caldım sen bana suc atma demek icin mi anlattı.
3-Kız o biriktirdiği calınan parayla sevgilisiyle yuzuk takacaklarından bahsetti.
4- Ben bu kızı denemek icin Yine odamda bir yerlere para koysam. Paranın ustunu hafifce keceli kalemle işaretlesem. Diye denesem diye duşundum.Ama şoyle ki onlar bize oturmaya gelince annem komşuya anlatmış bizim kızın parası kayboldu bir yerlere koyuyor unutuyor dalgın vs. diye. Kız bunu duyunca daha calmaya kalkar mı emin değilim.Acaba kıza ben paramı buldum bir yerde unutmuşum diye cesaret verip kendimi saf gossterip almasını mı sağlasam.
Oğrenciyim o paraya ihtiyacım vardı. Cok uzgunum.
Parami calan komŞu? Nasil İspatlarim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Parami calan komŞu? Nasil İspatlarim