Herkese iyi aksamlar hayirli ramazanlar
5 aydır beraberdik ve hic tartisma ayrilik yasamadan guzel bi 5 ay surdurduk 2 nci ayımızda benim adım yazılı olan dovme yaptirdi goğsune ve koluna hic kırmadı uzmedi de beni aile hayatı sallantılı sıkıntılı bi ailesi var ben sevgisiz buyudum cok zorluklar yaşadım cektim cocuk yasımda hayata atıldım calıstım eve para getirdim ama sen gecmisimdeki sıkıntılı gunlerimi unutturuyosun mutluluk veriyosun diyodu.
Dun ilk tartismamizi yasadık annesiyle kardesiyle tartisigini soyledi canı sıkkındı sonra evlerine oturmaya birkac arkadasi geldi onlar da pek iyi ayak tipler degiller alkol,ot vs kullanan tipler bende dun kendisini uyardım sen onlari daha iyi taniyip biliyosun kendine yakismayan bir sey yapma onların gazına gelip de bir seyler icme sakın eğer ki onlara da uyarsan ben cekemem bu muhabbetleri dedim bu bi triplere girdi bi anam bi kardesim birde sen basladin simdi ben ne lanet kotu insanmisim triplerine girdi whatsappinda benle fotografi vardi kaldirdi instagram sifresini degisti benle fotograflarinin hepsini sildi instagramdan beni takipten cikti bende ne yapmaya calisiyosun bitti mi gel de bunu bana soylesene dedim cevap vermedi arayayim dedim numaramida engellemis yazdim whatsaptan sonra sana yaziklar olsun bittiyse de bana bi bitti mesajini dahi cok gordun dedim cevap vermedi bende onu engelledim ordan .
Gecesinde ortak kiz arkadasimiz var mesaj atmis ona beni sormus nerde o hakkini helal etsin o daha iyilerine layik yazmıs
Simdi hanimlar soruyorum size 26 yasinda bu arada kendisi niye boyle bir sey yapti mana mı arıyordu hic mi sevmedi niye 2 tane adım yazılı olan dovme yaptirdi o zaman aklim cok karışık yardım edin ne olur
Hicbir şey demeden terketti ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hicbir şey demeden terketti ?