Kızlar merhaba. Derdimi nasıl anlatsam bilemedim ya... Kızlar benim kayınvalidemi ben ilk gorduğumde cok sevmiştim hem de cok. Kendisi normalde İzmirde oturuyor. Bu kış İstanbula yanımıza geldi. İnanır mısınız en az 3 ay bizde kaldı! Bu bile başlı başına bir sorun bence fakat bununla da kalmadı. Ben calışan bir kadınım. İlk geldiğinde gayet iyiydi aramız 1 hafta falan mutlu mesuttuk ama 1 haftanın sonunda evde eşyaların yerlerini değiştirmeler, laf sokmalar sacma sapan hareketler falan bi dumur olmuştum. Evimden soğudum resmen... Neyse sonunda gittik derken aile ici meselelerinden dolayı bir daha geldi. Bu sefer bende hic kalmamıştı. Başka akrabasında kalıyordu. Sadece kayınpederim kacıp kacıp haber bile vermeden (!) gelip durdu. Biz de acıkcası hic adam akıllı eve gitmedik. Yani ne bicim bir dengesizlik anlayamıyorum ya! Ben işteyim sen haber bile vermeyip yola cıkıyorsun bana geliyorsun bize soylemeye tenezzul etmiyorsun! Belki benim ic camaşırım salonun ortasında duruyor! İşten izin alıp evi mi toplamaya gideyim ki boyle bir luksum de yok! Neyse artık dua etmeye başladım kayınvalidem gelsin diye duşunun artık. Neyse bugun geldi ben işteyken. Aradım gayet boyle mutlu mesut konuşuyorum yok bu ev cok ağır pis kokuyor. Yok benim oğlum pisliği hic sevmez. Lanet olsun dedim keşke aramasaydım! Ayrıca benim evim asla pis mis kokamaz en fazla apartmandan geliyordur. Bunu soyluyorum dışardan mı gelio koku diyorum yok diyo. Yine bana pismişim lafları sokma cabaları! Ve kızlar ister inanın ister inanmayın tamam ev dağınık olabilir tam zamanlı calıştığım icin fakat asla ve asla pis olamaz. Kendisinin evinde kapıların altlarında toz yumağından sactan gecilmiyor resmen bir de utanmadan gelmiş benim evime pis diyor. Ağır kokuyormuş. Şuan mesaim bitti ama eve gidesim yok yemin ederim bıktım usandım artık!
Bana bir akıl verin nolur. Eşimin yanında bana laf soylediğinde eşim beni koruyor fakat ben annesine bir laf edersem aramız fena bozulur eminim bu konuda. Ne yapayım sizce? Benim gibi sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Kayinvalİdemİn laf sokmalarindan biktim!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kayinvalİdemİn laf sokmalarindan biktim!