Merhabalar, hayırlı sahurlar oncelikle şimdiden. Ben 22 yaşındayım bayramdan sonra inşallah nişanım olacak Allah izin verirse. 4 aydır atandım calışıyorum hemşireyim. Maaşımın %40ını anneme veriyorum borclarını odemesi icin. Borcların benimle alakası yok bu arada kendi yapmış. Asıl konuya geleyim;
Kendisi bulaşık makinesi alacaktı gunden topladığı para ile makine 2000 tl ben de dedim ki anne ben sana kredi kartımla alayım taksitli odeyeyim sen bana nakiti ver. Hani kendimce birikim amaclı cunku hic param yok kenarda. Tamam dedi. Sonra şuan makineyi sipariş verecektim altınları ver hesabıma yatırayım dedim ustune para ekleyeceğim, tamam bende dursun dedi. Neyse makineyi henuz almadım ben de. Bizim tarafta erkeğin alyansını ve nişan hediyesi saatini kız tarafı alır. Annem ben alırım dedi kendi altını varmış kenarda onu bozdurup. Tamam o zmaan dedim ben 4-5 bin tl ile işi dondururum. Bugun konusu acıldı bana diyor ki yok o altınları bozdurmayalım daha onemli bir şey olur sen al onları. Onları dediği şey 3-4 bin tl tutacak. Ben kafayı yiyorum kredi kartımı ayrı alıp yiyor nakit ayrı her ay veriyorum ve inanın babamın geliri 4bin tlnin uzerinde bir kuruş almıyor ondan. Bugun kendime 2 tane atlet almışım diye kendine atlet alacağına para biriktir bilmem ne diyor. Korkuyorum ki kendime birşey alayım bana da bunu alacaksın madem paran var diyor. Cuzdanımdan nakit alıp kardeşime veriyor. Karşıma alıp sertce konuşuyorum yok Allah sana muhtac etmesin bilmem ne, yumuşuyorum ciddiye almıyor. Maaşımla kendim zor geciniyorum 2 aydır kenara para atmaya calışıyorum ayrıca ona para veriyorum napıcam bilmiyorum surekli masrafları benim ustume yıkmaya calışıyorlar cok yoruldum aile boyle mi yapar ?
Annemle nasıl başa cıkacağım ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Annemle nasıl başa cıkacağım ?