Merhaba kk hanımları. Bu gun gercekten inanılmaz kafam karışık. Umuyorum kimse konumu yanlış anlamaz.
Sosyal medyadan bir bey ile tanistim. Ikimiz yakin ama farklı sehirlerdeyiz. Bir ay once ayni şehirdeyken buluşacaktık ama bir turlu fırsat olmadı. Biz de wp uzerinden goruntulu konusarak ve mesajlasarak iletişimde kaldık. Nihayet bugun de tanistik.
Şimdi burasi gercekten onemli ki kendisinin bir kolunun protez olduğunu gordum. Yanlis anlaşılmasın benim babam da bir kaza sonucu gorme engeli olan bir insan. Asla engelli diye onun hakkında farkli bir duşuncem olamaz ve hepimiz birer engelli adayıyız. Hickimsenin yarin yuruyebileceği garanti degil. Ancak bu durumu bu kadar sure gizlemesi bana cok garip geldi. Ben de yanlış anlamamasini, benim icin sorun olmadığını ama benden neden gizledigini sordum. Yuz yuze konusmanin daha doğru olduğunu, insanların onu kucuk gorduğunu ona bakışlarının değiştiğini soyledi. Bu durum da benden gizlemesini anlayışla karşıladım. Cunku bu durum gercekten benim icin sorun değil. Bana en başta soylemesini tercih ederdim tabi ki ama onu da anlayabiliyorum o yuzden sorun etmedim.
Ancak ikinci durum bana doktorluk okuduğunu ortopedi bolumu son sınıfta olduğunu soylemişti. Hatta konuşma arasında doktor bey diye esprisini dahi yaptık. Ancak sohbette zorunlu hizmet uzmanlık konuları acılınca bir tuhaflık olduğunu anladim. Sen şimdi altıncı sınıftasın dimi dedim, ucuncu dorduncu sınıftayım diye yuvarlak konustu. Ben de tıp fakultesi 6 yıl degilmiydi diye sorunca bolumunun tıp degil sağlık bolumu ortopedi protez olduğunu soyledi.
Daha sonra netten baktığımda 2 yıllık ortopedi teknikerliği diye bir bolum olduğunu oğrendim.
Ilk konu da hak veriyorum ancak bu konu da doğruyu carpıtması benim kafamı cok karıştırdı.
Ucuncu olarak bu o kadar onemli değil belki ama ufak sinek mide bulandırır misali boyunun 170 olduğunu soylemişti. Ancak benden bir santim kısa gibiydi. Ki benim boyum 164. Bu da demektir 163 kendisi. Boyle basit bir konu da bile yanıltma var.
Şimdi hanımlar benim kafam cok karışık. Bu hayatta en onem verdiğim seykarşımda ki insanin sozlerine guvenebilmek. Ancak bu başlangıc beni cok kararsızlıkta bıraktı. Ben bu insanin sozlerine guvenebilir miyim bilemiyorum. Sanki her soylediği hakkında şuphe edecekmisimgibi geliyor.
Bunun dışında gercekten iyi samimi bir insana benziyor yanlis bir hareketini gormedim. Ama kafam cok karışık. Bu guvensizlikten oturu konuşmayı bıraksam engelinden oturu biraktigimi duşunur uzulur diye korkuyorum. Diğer yandan suan guvensizliğimvar. Ama vicdanım da hic rahat degil.
Sizce ne yapmalıyım. Siz değerli hanımların goruşlerini bekliyorum.
Guncelleme: hanımlar konuştum kafamdakileri soyledim ve bitirdim. Herkese teşekkur ederim.
O yalancı mı kafam cok karışık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- O yalancı mı kafam cok karışık